ΚΑΒΑΛΑ

Με Στυλιανού στην αποστολή

Με Στυλιανού στην αποστολή

Ο Νίκος Στυλιανού έβγαλε το κολάρο, προπονήθηκε το απόγευμα και λογικά θα είναι αύριο στις 17:30 στην αποστολή του παιχνιδιού της Καβάλας με την ΚΚ Τεόντο για την Βαλκανική Λίγκα στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Με τον Νίκο Στυλιανού να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της Καβάλας το σύνολο του Άγγελου Κορωνιού θα φιλοξενήσει αύριο την ΚΚ Τεόντο για την Βαλκανική Λίγκα στο κλειστό της Καλαμίτσας στις 17:30.

Ο Κύπριος γκαρντ της Καβάλας έβγαλε το κολάρο, έδωσε κανονικά το παρών στην απογευματινή προπόνηση και αύριο ακόμη και αν δεν αγωνιστεί θα είναι με την φόρμα στον πάγκο.

Σε ένα παιχνίδι όπου η Καβάλα με νίκη εκτός του ότι θα διατηρήσει το απόλυτο στην έδρα της θα διατηρήσει και τις ελπίδες της για πρόκρισή της στην προημιτελική φάση του θεσμού.

Ο Κορωνιός εκτός του Στυλιανού πρόκειται να έχει στην διάθεσή του και τον Ουίλιαμ Κόλεμαν με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ της Καβάλας το επόμενο πρωί, της Πέμπτης, να αναχωρεί για τις ΗΠΑ.

Ένα ταξίδι που θα γίνει τρεις μέρες νωρίτερα από ήταν αρχικά προγραμματισμένο για οικογενειακούς λόγους όπως ενημέρωσε ο Τζέιμς και έτσι το Σάββατο θα απουσιάσει από τον νοκ άουτ ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Απών και από αυτό το παιχνίδι, όπως και από το αυριανό με την ΚΚ Τεόντο για την Βαλκανική Λίγκα, θα είναι ο Σωτήρης Μανωλόπουλος που θα μείνει σίγουρα εκτός για άλλη μία εβδομάδα ώστε να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στην μέση του.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ