ΚΑΒΑΛΑ

Ξεκίνημα με Κοστόφ

Ξεκίνημα με Κοστόφ
INTIME SPORTS

Παρόντος του Τσαβντάρ Κοστόφ θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Καβάλας για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με το Περιστέρι στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Ο Τσαβντάρ Κοστόφ δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα κάνει την επανεμφάνισή του στο παιχνίδι της Καβάλας το απόγευμα της Κυριακής με το Περιστέρι στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Ο διεθνής Βούλγαρος γκαρντ της Καβάλας είχε υποστεί διάστρεμμα Α' βαθμού κόντρα στο Μαρούσι πριν από μία εβδομάδα με αποτέλεσμα να απουσιάσει χθες στο Ρέθυμνο στην νίκη επί του ΑΓΟΡ.

Ο Κοστόφ ωστόσο με το απαιτούμενο πρόγραμμα αποθεραπείας το ξεπέρασε και πλέον από αύριο θα τεθεί και πάλι στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για το παιχνίδι της Κυριακής με το Περιστέρι.

Αντίθετα ξένο σώμα για τον τεχνικό της Καβάλας παραμένει ο Τράβις Γκάρισον με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ να είναι προ της εξόδου αφού απομένει το τυπικό κομμάτι της λύσης του συμβολαίου του με επόμενο σταθμό του ομάδα της Τουρκίας.

Όσο για τον Πάτρικ Ο΄Μπράιαντ η εμφάνιση του στην νίκη επί του ΑΓΟΡ άφησε ικανοποιημένο τον Πρίφτη αν και ο Αμερικανός σέντερ είχε συμμετάσχει μόνο στις δύο τελευταίες προπονήσεις της προετοιμασίας απέχοντας μέχρι εκείνο το σημείο.

Όταν δηλαδή και άλλαξε άποψη και αφού ζήτησε συγνώμη για την στάση του επέστρεψε και πάλι στις υποχρεώσεις της Καβάλας έχοντας αποφασίσει να παραμείνει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και να μην αποχωρήσει.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ