ΚΑΒΑΛΑ

Κορωνιός: "Συγκεντρωμένοι έως το 40ο"

Κορωνιός: "Συγκεντρωμένοι έως το 40ο"
INTIME SPORTS

Παρόντος των νεαποκτηθέντων Ιγκόρ Μιλόσεβιτς και Στεφάν Άρμπετ η Καβάλα ταξίδεψε στο Ρέθυμνο για το αυριανό της ραντεβού με τον τοπικό ΑΓΟΡ.

Με νέα πρόσωπα τους νεαποκτηθέντες Ιγκόρ Μιλόσεβιτς και Στεφάν Άρμπετ η Καβάλα ταξίδεψε στο Ρέθυμνο όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τον τοπικό ΑΓΟΡ.

Παράλληλα ο Άγγελος Κορωνιός θέλοντας να καλύψει το κενό των Γιάννη Γκαγκαλούδη και Άντονι Γκράντι βρίσκεται σε αναζήτηση ενός Αμερικανού σκόρερ.

"Γνωρίζουμε το Ρέθυμνο, είναι μία από τις καλύτερες ομάδες, με πολύ καλό υλικό και καυτή έδρα. Εμείς πρέπει να παραμείνουμε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι από το 1ο λεπτό, έως το 40ο.

Αυτή τη βδομάδα ήρθαν δύο νέα παιδιά (σ.σ. Μιλόσεβιτς και Άρμπετ) και πρέπει σιγά-σιγά να τους βάλουμε στο ρυθμό της ομάδας", τόνισε ο τεχνικός της Καβάλας σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Κι όσο για τον Στιβ Πάνος υποστήριξε: "Από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι για μας είναι σημαντικό. Πόσο μάλλον παίζοντας κόντρα σε μία ομάδα σαν το Ρέθυμνο και μάλιστα στην Κρήτη. Ήρθαν δύο νέα παιδιά, μπήκαν στην προπόνηση και σίγουρα θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ