ΚΑΒΑΛΑ

Κορωνιός: "Να μην καβαλήσουμε καλάμι"

Κορωνιός: "Να μην καβαλήσουμε καλάμι"
INTIME SPORTS

Ο Άγγελος Κορωνιός τόνισε πως δεν τον εξέπληξε η εμφάνιση της Καβάλας απέναντι στον Απόλλων Πατρών και ότι κάθε παιχνίδι για την ομάδα του παραμένει τελικός στην μάχη της παραμονής ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Σούλη Μαρκόπουλου.

Ο Άγγελος Κορωνιός σε συνέντευξή του στον Sport103 Fm τόνισε πως δεν τον εξέπληξε η εμφάνιση της Καβάλας απέναντι στον Απόλλων Πατρών και ότι κάθε παιχνίδι για την ομάδα του παραμένει τελικός στην μάχη της παραμονής ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Σούλη Μαρκόπουλου.

Ο τεχνικός της Καβάλας πάντως φρόντισε να στείλει και το δικό του μήνυμα προς τους παίκτες τους πως δεν θα πρέπει να καβαλήσουνε το καλάμι ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία της ομάδας του στην Βαλκανική Λίγκα.

Για την νίκη επί του Απόλλων Πατρών δήλωσε: " Κάθε παιχνίδι που παίζουμε είναι ένα τελικός για να σωθεί η ομάδα. τον τελευταίο ενάμιση μήνα έχουμε προσθήκες και δεν είναι εύκολο να βρεις χημεία.

Εδώ έχεις μία ομάδα από την αρχή του καλοκαιριού και δεν μπορεί να ρολάρει. Πολύ περισσότερο εμείς που μας πιέζει ο χρόνος. Η εμφάνιση με τον Απόλλων Πατρών δεν ήταν έκπληξη.

Δουλεύουμε, περιμένω να παίξουμε και καλύτερα και όπως είπα και στους παίκτες το παιχνίδι αυτό να είναι το εναρκτήριο καλών αποδόσεων και να κρατήσουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας".

Για το αν η άνετη νίκη μπορεί να βελτιώσει την ψυχολογία της ομάδας του στην προσπάθεια της παραμονής υποστήριξε: «Μπορεί να μας κάνει καλό στην ψυχολογία. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να καβαλήσουμε το καλάμι. Αυτό το παιχνίδι πέρασε. Θα πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά και να διορθώσουμε ότι πρέπει γιατί έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Για το ότι ο κόσμος της Καβάλας και όχι μόνο αναγνωρίζει το έργο του είπε: " Χαίρομαι που ο κόσμος βλέπει την διαφορά και εκτιμάει ότι η δουλειά βγαίνει στο γήπεδο. Αυτή είναι και η δύσκολη δουλειά του προπονητή.

Εγώ θέλω να παίξουμε σύγχρονο μπάσκετ αν και την ομάδα δεν την έχω χτίσει εγώ χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ. Ωστόσο με την σημαντική βοήθεια του προέδρου (σ.σ. Κώστα Παπακωνσταντίνου) και τις προσθήκες που έγιναν προσπαθούμε να πετύχουμε τον στόχο μας με μένα να θέλω να βάλω το στίγμα μου".

Για την εμφάνιση του Κόλεμαν στην νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρων με τους 34 πόντους που σημείωσε τόνισε: " Ο Κόλεμαν είναι ένας πολύ καλός νεαρός παίκτης. Πάντα του επισημαίνω ότι αδικεί τον εαυτό του και θα πρέπει να τον πιέσει περισσότερο. Δεν ήταν όμως μόνο το παιχνίδι με τον Απόλλωνα αλλά τα τελευταία τέσσερα που έχει καλή παρουσία.

Με τον Απόλλων Πατρών όμως παίξανε καλά και ο Άρμπετ που περιόρισε τον ΜακΚόλουμ στους 3 πόντους, και ο Ταϊρού είχε πολύ καλή παρουσία, όπως και ο Μιλόσεβιτς διαβάζοντας το παιχνίδι αλλά και ο Ατσάρα. Γενικά όμως είχαμε μία καλή ομαδική εικόνα.

Για μας δουλεύει ο χρόνος αν και δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου. Σκοπός μου είναι να βελτιώνουμε τις αδυναμίες μας και να κρατήσουμε μία διάρκεια χωρίς σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Τουλάχιστον να μην πληρώνουμε κάποια διαστήματα μέσα στο παιχνίδι".

Για την μάχη της παραμονής σχολίασε: " Θέλω να πιστεύω και είμαι αισιόδοξος ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Όταν παλεύεις και έχεις μία φιλοσοφία θα ανταμειφθείς. Αυτό θα κάνουμε και εμεί στην Καβάλα μέχρι το τελευταίο παιχνίδι.

Κανείς δεν θα ήθελε να μην είναι η Καβάλα στην Α1. Όποιος πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί να πέσει πρέπει να είναι τρελός. Και οι συνθήκες υπάρχουνε, και ο πρόεδρος ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι σοβαρός, θέλει να βοηθήσει την ομάδα, την αγαπάει, την πονάει και είναι μακριά από παντού προσπαθώντας με τις δυνατότητές του. Και πρέπει να υπάρχουνε τέτοιοι άνθρωποι στον χώρο γιατί είναι παράδειγμα προς μίμηση με το ελληνικό μπάσκετ να θέλει να έχει την Καβάλα στην Α1".

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena όπου είχε αγνιστεί ως παίκτης του ΠΑΟΚ πριν από 12 χρόνια τόνισε: «Είναι μία ομάδα που πέρασα σε μία κακή χρονιά από τα οικονομικά προβλήματα που είχαμε. Εγώ πέρασα καλά όμως. Ο κόσμος το είδε ότι παίξαμε για την ομάδα και την στηρίξαμε. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ και να βρει τον δρόμο της».

Κι όσο για τον Σούλη Μαρκόπουλο έπλεξε το εγκώμιό του λέγοντας: " Ο κ. Μαρκ είναι ένας αξιόλογος και έμπειρος προπονητής. Τον εκτιμώ πάρα πολύ έχει πολύ μεγάλες ικανότητες. Όταν υπήρχε η αναζήτηση του ομοσπονδιακού τεχνικού είχα πει ότι δικαιούταν μία θέση στην Εθνική ομάδα και δεν κρύβω τα λόγια μου.

Θα μπορούσε να έχει την Εθνική ομάδα και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανέναν. Σίγουρα έχει βάλει την σφραγίδα του. Ο ΠΑΟΚ του οφείλει πολλά και αν ήταν κάποιος άλλος ο ΠΑΟΚ δεν θα ήταν εκεί που είναι τα τελευταία χρόνια".

Κι όσο για την προσπάθεια της Καβάλας να βρεθεί στο Final Four της Βαλκανικής Λίγκας κατέληξε: " Το Final Four ενδιαφέρει τον πρόεδρο. Προτεραιότητα όμως είναι το πρωτάθλημα αλλά θα προσπαθήσουμε να το κυνηγήσουμε. Το μυαλό μας όμως είναι στο πρωτάθλημα".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ