ΚΑΒΑΛΑ

Κόλεμαν: "Το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα"

Κόλεμαν: "Το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο Ουίλιαμ Κόλεμαν της Καβάλας αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 11ης αγωνιστικής και μίλησε για την ομαδική δουλειά στη Ρόδο, κόντρα στον Κολοσσό που έφερε το "διπλό"

Η Καβάλα πέρασε νικηφόρα από τη Ρόδο, νικώντας με σκορ 86-72 τον Κολοσσό της Ρόδου, έχοντας σε εκπληκτική βραδιά τον Ουίλιαμ Κόλεμαν.

Ο τελευταίος πέτυχε 21 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ, κέρδισε 7 φάουλ, ενώ μοίρασε και 4 τάπες σε 32 λεπτά συμμετοχής, συγκεντρώνοντας 29 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

"Γυρίσαμε όλοι από τις γιορτές των Χριστουγέννων έχοντας χαλαρώσει και έχοντας μείνει εκτός για μέρες. Ξέραμε ότι θα έπρεπε άμεσα να μπούμε σε «αγωνιστικούς ρυθμούς», μιας και το μάτς στη Ρόδο ήταν πολύ σημαντικό για μας. Ο Στιβ Πάνος μας είπε πάνω-κάτω τι θα συναντήσουμε εκεί", υποστήριξε ο 27χρονος σέντερ της Καβάλας που πριν από λίγες ημέρες είχε γενέθλια (1/1) και συνέχισε:

"Ξέραμε και νομίζω ότι αυτό έκανε τη διαφορά, πώς για να μπορέσουμε να κερδίσουμε, θα έπρεπε να βάλουμε όλοι τους εαυτούς μας στην άκρη και να βάλουμε πάνω από όλα την Ομάδα. Αυτό κάναμε και κερδίσαμε".

Τέλος, στις δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ, αφιέρωσε τον τίτλο του MVP στους συμπαίκτες του: "Σημασία δεν έχει πόσους πόντους και πόσα ριμπάουντ μάζεψα και βγήκα MVP της αγωνιστικής, αλλά το ότι κερδίσαμε. Το βραβείο ανήκει σε όλη την Ομάδα μας!".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ