ΚΑΒΑΛΑ

Η χαρά του Πρίφτη

Η χαρά του Πρίφτη
INTIME SPORTS

Με τριπλή εκπροσώπηση βρίσκεται στον Πύργο για το All Star Game η ομάδα της Καβάλας.

Συγκεκριμένα στην πόλη της Πελοποννήσου βρίσκεται ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης, μαζί με το αμερικάνικο δίδυμο των Μιλτ Παλάσιο και Σέντρικ Σίμονς.

Οι τρεις τους αναμένεται να επιστρέψουν αύριο (13/03) το βράδυ μετά το τέλος του παιχνιδιού να βρίσκονται στην πόλη της Καβάλας στην έναρξη της προετοιμασίας για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ στο κλειστό της Ζοφριάς.

Ο Πρίφτης πάντως από την στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομά του ότι θα είναι στον πάγκο των ξένων All Star του αυριανού κυρίως παιχνιδιού του All Star Game στον Πύργο δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του.

Ειδικότερα στο προηγούμενο διήμερο που ακολούθησε της νίκης επί του Άρη στο κλειστό της Καλαμίτσας με την οποία η Καβάλα έφθασε τις 10 στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 μετά την 20η αγωνιστική πετυχαίνοντας να σφραγίσει την παραμονή της.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι το αν οι Παλάσιο και Σίμονς θα παραμείνουνε πλέον στο ρόστερ της Καβάλας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με τον δεύτερο να αναμένει και την έκδοση του βουλγάρικου διαβατηρίου του που θα αυξήσει κι άλλος τις μετοχές του.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ