ΚΑΒΑΛΑ

Η συγνώμη του Γκράντι

Η συγνώμη του Γκράντι
INTIME SPORTS

Ο Άντονι Γκράντι ζήτησε συγνώμη μέσω γραπτής δήλωσης που απέστειλε στα γραφεία της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Σκέψεις για δεύτερη ευκαιρία.

Δύο ώρες πριν από το τζάμπολ του τελευταίου παιχνιδιού της Α΄ φάσης της Βαλκανικής Λίγκας στην Βουλγαρία ο Άντονι Γκράντι ζήτησε συγνώμη μέσω γραπτής δήλωσης που απέστειλε στα γραφεία της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας.

Μία κίνηση που έφερε σκέψεις για δεύτερη ευκαιρία στον Αμερικανό γκαρντ σε συνάντηση που είναι να υπάρχει μεταξύ του προέδρου της ΚΑΕ Κώστα Παπακωνσταντίνου, του τιμ μάνατζερ Νίκου Πενταζίδη και του τεχνικού της ομάδας Άγγελου Κορωνιού.

"Θέλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη, από τον προπονητή, τον πρόεδρο, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους της καβάλας για την συμπεριφορά μου στον αγώνα του Σαββάτου. Ο προπονητής με στήριξε και σε αγώνες που δεν έπαιξα καλά και η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη παρά τις στιγμές έντασης και πίεσης σε έναν αγώνα.

Ο πρόεδρος και εγώ ξέρουμε τι έχει κάνει για μένα, και η συμπεριφορά μου έδειξε αχαριστία στο πρόσωπο του, ειδικά απέναντι στους συμπαίκτες μου αισθάνομαι άσχημα γιατί κάνουμε μια κοινή προσπάθεια και μοιραζόμαστε ώρες προπόνησης για την προσπάθεια της Καβάλας.

Θα ήθελα να επιστρέψω στην ομάδα, αλλά καταλαβαίνω και σέβομαι οποία απόφαση τους, ήταν πολύ άσχημο αυτό που έκανα, και πάλι συγνώμη ζητώ από τον προπονητή μου", τόνισε ο Γκράντι στην γραπτή του δήλωση.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ