ΚΑΒΑΛΑ

Γεωργάκης: "Να ανταπεξέλθουμε"

Γεωργάκης: "Να ανταπεξέλθουμε"
INTIME SPORTS

Η Καβάλα φιλοξενείται στην Κρήτη από το Ρέθυμνο για την 17η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ (5/2,4.30μ.μ.) και ο Γιώργος Γεωργάκης τονίζει ότι άπαντες στις τάξεις της ομάδας έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα

Δύσκολη αποστολή αναμένεται να έχει η Καβάλα κόντρα στο Ρέθυμνο για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος μέσα στο "Μελίνα Μερκούρη".

Ωστόσο, άπαντες στις τάξεις της ομάδας είναι διατεθειμένοι να παλέψουν προκειμένου να διεκδικήσουν τις πιθανότητες της νίκης που τους αναλογούν.

"Το Ρέθυμνο είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί σωστά όλη τη βδομάδα και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες αυτού του αγώνα", τόνισε ο Γιώργος Γεωργάκης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο της Καβάλας, Θωμάς Νίκου ο οποίος υπογράμμισε: "Είναι ένα δύσκολο ματς εκτός έδρας με μία ομάδα που έχει καλούς παίκτες και έμπειρους παίκτες στο ρόστερ της, που αναπτύσσουν το παιχνίδι με ένα μοναδικό τρόπο και αυτό την κάνει ιδιαίτερα δύσκολη, ειδικά όταν παίζει στην έδρα της.

Εμείς προερχόμαστε από μία παράξενη βδομάδα και για να έχουμε τύχη σ΄αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση και στα 40 λεπτά, τόσο ατομική, όσο και ομαδική".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ