ΚΑΒΑΛΑ

Γαλάνης: "Έχουμε τις δικές μας επιδιώξεις"

Γαλάνης: "Έχουμε τις δικές μας επιδιώξεις"
INTIME SPORTS

Με μία απογευματινή προπόνηση στο κλειστό της Καλαμίτσας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καβάλας για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ (11/11, 17:00).

Χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και με μία απογευματινή προπόνηση στο κλειστό της Καλαμίτσας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καβάλας για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (11/11, 17:00).

Ο Δημήτρης Γαλάνης στο ντεμπούτο του έχοντας διαδεχθεί τον Κρις Χουγκάζ περιμένει την παρουσία των φίλων της ομάδας στις κερκίδες ενώ όσον αφορά τον ΠΑΟΚ στάθηκε στην εμπειρία του Σούλη Μαρκόπουλου αλλά και στην οντότητα του Λάζαρου Παπαδόπουλου.

" Παίζουμε με μία ιστορική και μπασκετική ομάδα, με μεγάλη πληρότητα στο ρόστερ της, που διαθέτει έναν έμπειρο και καλό προπονητή. Η παρουσία του Παπαδόπουλου προσδίδει άλλη οντότητα στον ΠΑΟΚ.

Εμείς έχουμε τις δικές μας επιδιώξεις. Ο κάθε άνθρωπος έχει την επιλογή να αλλάξει τη ζωή του. Ελπίζουμε ότι ο κόσμος της Καβάλας θα βρεθεί στο πλευρό μας στην προσπάθεια που θα κάνουμε για τη νίκη", δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο τεχνικός της Καβάλας.

Κι όσο για τον Αμερικανό Oυίλιαμ Κόλεμαν τόνισε: " Αυτό το παιχνίδι είναι… φωτιά. Εμείς θα μπούμε στη φωτιά και ελπίζουμε ότι δε θα καούμε. Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό για να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ".

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ