ΚΑΒΑΛΑ

Ερωτηματικό για Κοστόφ και Πάσαλιτς

Ερωτηματικό για Κοστόφ και Πάσαλιτς
INTIME SPORTS

Τσαβντάρ Κοστόφ και Μοχάμεντ Πάσαλιτς μπορεί να έχουνε συμβόλαιο και για την νέα αγωνιστική περίοδο με την Καβάλα ωστόσο η παραμονή τους δεν θεωρείται σίγουρη.

Τσαβντάρ Κοστόφ και Μοχάμεντ Πάσαλιτς αν και έχουνε συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με την Καβάλα δεν θα πρέπει ωστόσο να θεωρείται σίγουρη η παραμονή τους.

Κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες με αμφότερους σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις να αποτελέσουνε παρελθόν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Συγκεκριμένα ο Κοστόφ που μετά το τέλος των υποχρεώσεων της Καβάλας στα πλέι οφ είχε δοθεί στην πατρίδα του και την Λέφσκι Σόφιας δεν αποκλείεται να γίνει προσπάθεια πώλησης από την διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας.

Σε αντίθεση με τον διεθνή Βούλγαρο φόργουορντ στην περίπτωση του Πάσαλιτς το πιθανότερο είναι ο διεθνής Βόσνιος γκαρντ να κληθεί να λύσει το συμβόλαιό του.

Από εκεί και πέρα ο νέος τεχνικός της Καβάλας, Κρις Χουγκάζ, έχει ως σίγουρους την στιγμή αυτή στο ρόστερ του τους Χριστόφορο Στεφανίδη και Μύρωνα Παπαδάκη.

Δεδομένου ότι μόνο λίγες δεν είναι οι κινήσεις που έχει να κάνει και με τους Σωτήρη Καραποστόλου και Βασίλη Σίμτσακ δύσκολα να μείνουνε έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση λύσεων σύμφωνα με το μπάτζετ που του έχει οριοθετηθεί.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι από την Δευτέρα με το που ανακοινώθηκε και επίσημα από την διοίκηση της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας έχει εγκατασταθεί στην Καβάλα.

Μοναδικό μέλημα του Χουγκάζ ο σχεδιασμός του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου και η οργάνωση της προετοιμασίας βρισκόμενος σε ανοιχτή γραμμή με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Κώστα Παπακωνσταντίνου.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ