ΚΑΒΑΛΑ

Επίσκεψη στο Κέντρο Προστασίας Παιδιού Καβάλας

Επίσκεψη στο Κέντρο Προστασίας Παιδιού Καβάλας
REPORTER-IMAGES

Επίσκεψη στο Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Καβάλας (πρώην Παιδόπολη) πραγματοποίησε σήμερα (29/12) η Ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Κώστα Παπακωνσταντίνου.

Το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Καβάλας (πρώην Παιδόπολη) επισκέφθηκε το πρωί η ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Κώστα Παπακωνσταντίνου.

Την πολυπληθή αντιπροσωπεία της ομάδας της Καβάλας υποδέχτηκαν εκτός των μικρών παιδιών, η πρόεδρος του Κέντρου Μαρίνα Φιλιππίδου η οποία παρέλαβε με ιδιαίτερη χαρά από τον πρόεδρο της ΚΑΕ τις δωροεπιταγές, προσφορά της ΚΑΕ στα μικρά παιδιά.

Στις δηλώσεις τους ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας τόνισε: " Η ομάδα μας ήρθε σήμερα στην Παιδόπολη της Καβάλας, προκειμένου να συμπαρασταθεί στα παιδιά που βρίσκονται εδώ αυτές τις Άγιες μέρες. Να ευχηθούμε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και καλή πρόοδο στα παιδιά.

Να ευχαριστήσουμε την πρόεδρο που ήταν θετική στην πρόταση για την επίσκεψη μας. Εμείς χαιρόμαστε που είμαστε εδώ και θέλουμε να ερχόμαστε κάθε χρόνο".

Κι όσο για την πρόεδρο του Κέντρου Προστασίας Παιδιού Καβάλας πρόσθεσε: " Ευχαριστώ πάρα πολύ την Ομάδα μπάσκετ, τον πρόεδρο, τους προπονητές και τους αθλητές που ήρθαν σήμερα εδώ και προσφέρουν απλόχερα, δώρα στα παιδιά. Τα παιδιά αντιλαμβάνονται τους ανθρώπους που δίνουν Αγάπη".

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Ουίλιαμ Κόλεμαν και Στιβ Πάνος αποδείχθηκαν συνεπείς ήταν στην επιστροφή τους στις προπονήσεις της Καβάλας από τις ΗΠΑ θέτοντας από σήμερα και πάλι τον εαυτό τους στην διάθεση του Άγγελου Κορωνιού.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ