ΚΑΒΑΛΑ

Επένδυση τριετίας με Γιάνεφ

Επένδυση τριετίας με Γιάνεφ
INTIME SPORTS

Ο Αλεξάνταρ Γιάνεφ θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τράβις Γκάρισον στο ρόστερ της Καβάλας για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Αλεξάνταρ Γιάνεφ είναι από χθες το νέο πρόσωπο στο ρόστερ της Καβάλας με τον 22χρονο Βούλγαρο φόργουορντ να αποτελεί και επένδυση για το μέλλον.

Το γιατί; Έχει να κάνει εκτός από το γεγονός ότι στο υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τράβις Γκάρισον συμφώνησε για τρία χρόνια με την διοίκηση της Καβάλας.

Ο 22χρονος με ύψος 2.03 μ. Βούλγαρος φόργουορντ ερχόμενος στην Καβάλα άφησε πίσω του την Τσέρνο Μόρε όπου είχε κατά μέσο όρο 17,7 πόντους και 8,9 ριμπάουντ.

Ο Γιάνεφ που έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση στο κλειστό της Καλαμίτσας αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο με την ομάδα της Καβάλας εκτός απροόπτου το μεσημέρι της Κυριακής κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.

Κατά τα άλλα στην προετοιμασία της Καβάλας που ξεκίνησε από χθες για το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου απόντες για τον τεχνικό της Δημήτρη Πρίφτη ήταν οι τραυματίες Πάσαλιτς και Καραθανάσης.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ