ΚΑΒΑΛΑ

Εξετάζει Σενγκέλια

Εξετάζει Σενγκέλια

Ο Τορνάικ Σενγκέλια φαίνεται να αποτελεί την Νο1 επιλογή του Δημήτρη Πρίφτη ώστε ο τεχνικός της Καβάλας να καλύψει το κενό που άφησε η λύση του συμβολαίου με τον Σον Χαφ.

Πρόκειται για 20χρονο διεθνή Γεωργιανό σμολ φόργουορντ που ανήκει στην βελγική Πέπινστερ έχοντας 5.6 πόντους μ.ο. σε κάτι παραπάνω από 15΄ συμμετοχής κατά μ.ο. και αυτό που απομένει να φανεί είναι κατά πόσο θα μπορέσει να λύσει το συμβόλαιό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου είχε πανηγυρίσει μαζί με τον Ματ Νίλσεν του Ολυμπιακού την κατάκτηση του Eurocup στην Βιτόρια ως παίκτης της Βαλένθια.

Το θέμα της απόκτησης του Σενγκέλια είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσει σήμερα ή το αργότερο αύριο με τον Πρίφτη να επιθυμεί την κάλυψη του κενού του Χαφ εν όψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο.

Όσο για τον μεγάλο πονοκέφαλο του τεχνικού της Καβάλας όμως από τους υπάρχοντες παίκτες του έχει να κάνει με την περίπτωση του Μπράνκο Γιόροβιτς.

Κι αυτό γιατί η κατάσταση του διαστρέμματος του Σέρβου φόργουορντ στο παιχνίδι με το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά πριν από δέκα μέρες έχει αποδειχθεί πιο σοβαρή από ότι αναμενότανε.


Για αυτό και αναμένεται να προφυλαχθεί σήμερα και αύριο ώστε μετά το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Καλαμίτσας να μπορέσει να αγωνιστεί το προσεχές Σάββατο στο Ιβανώφειο κόντρα στον Ηρακλή

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ