ΚΑΒΑΛΑ

Colpo grosso με Παλάσιο

Colpo grosso με Παλάσιο
INTIME SPORTS

Η Καβάλα φαίνεται αποφασισμένη να λύσει το θέμα της ενημερότητάς της ώστε να μπορέσει να κάνει το colpo grosso και να φέρει και πάλι μετά από δύο χρόνια στο ρόστερ της τον Μιλτ Παλάσιο.

Για την απόκτηση του Μιλτ Παλάσιο και της επιστροφής του μετά από δύο χρόνια στο ρόστερ της κινείται η Καβάλα.

Κάτι που φανερώνει ότι η διοίκηση της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας δείχνει αποφασισμένη να λύσει το θέμα της ενημερότητάς της και να μπορέσει να ενισχύσει το ρόστερ της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr για την απόκτηση του Παλάσιο δείχνει να είναι προχωρημένο με τις δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά στην οικονομική συμφωνία.

Η διαφαινόμενη έλευση του Παλάσιο θα αποτελέσει σίγουρα υπέρβαση για την διοίκηση της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στην προσπάθειά της να εξασφαλιστεί το συντομότερο δυνατό η παραμονή.

Ο βασικός στόχος της φετινής χρονιάς που γνωρίζει πολύ καλά το τι εστί Καβάλα έχοντας αγωνιστεί στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010 και ολόκληρη την 2010-2011.

Ο 34χρονος Παλάσιο θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι προ ημερών αγωνιζότανε στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και στην Μπνέι Χασαρόν όπου έλυσε το συμβόλαιό του και έμεινε ελεύθερος.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ