ΚΑΒΑΛΑ

Απόντος Κορωνιού στο Βελιγράδι

Απόντος Κορωνιού στο Βελιγράδι
INTIME SPORTS

Χωρίς τον Άγγελο Κορωνιό στην άκρη του πάγκου της η Καβάλα θα αντιμετωπίσει στις 18:00 για την Βαλκανική Λίγκα την ΟΚΚ Μπέογκραντ στο Βελιγράδι.

Απόντος του Άγγελου Κορωνιού στην άκρη του πάγκου της η Καβάλα θα αντιμετωπίσει στις 18:00 για την Βαλκανική Λίγκα την ΟΚΚ Μπέογκραντ στο Βελιγράδι.

Ο τεχνικός της Καβάλας δεν ακολούθησε χθες την αποστολή εξαιτίας της ίωσης που τον ταλαιπωρεί με τους συνεργάτες του Μπιτζάνη και Σχοινάκη να καλύπτουνε το κενό του.

Εν τω μεταξύ η αποστολή της Καβάλας έφθασε στο Βελιγράδι χθες το μεσημέρι μετά από μεγάλη ταλαιπωρία αλλά και συναντώντας αρκετό χιόνι στον δρόμο για την πρωτεύουσα της Σερβίας.

Σε ένα παιχνίδι όπου η απουσία του Κορωνιού στην άκρη του πάγκου της Καβάλας δεν θα είναι η μόνη αφού και στο ρόστερ υπάρχουνε οχτώ απουσίες.

Συγκεκριμένα η αποστολή της Καβάλας που ταξίδεψε στο Βελιγράδι για το σημερινό παιχνίδι με την ΟΚΚ Μπέογκραντ αποτελείται από τους Βελισσαρίου, Κρστέφσκι, Ιλιεφ, Αράπη, Καλαμπάκα, Πιεβάλιτσα και τέσσερις έφηβους.

Κι όσο για τους απόντες είναι οι τραυματίες Γκαγκαλούδης, Μίτροβιτς, Στυλιανού και Μανωλόπουλος και ακόμη οι Στεφανίδης, Γκράντι και Κόλεμαν.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ