ΚΑΒΑΛΑ

Αντίο σε Ιλιεφ, πάει για Ευρωπαίο φόργουορντ

Αντίο σε Ιλιεφ, πάει για Ευρωπαίο φόργουορντ

Ο ερχομός του Κιερόν Ατσάρα στην Καβάλα είχε σαν αποτέλεσμα να αποτελέσει παρελθόν ο Σιμεόν Ίλιεφ με τον Άγγελο Κορωνιό να αναζητεί και έναν Ευρωπαίο φόργουορντ.

Ο Κιερόν Ατσάρα μπορεί να αντικατέστησε ουσιαστικά τον Σιμεόν Ίλιεφ στο ρόστερ της Καβάλας αλλά ο Άγγελος Κορωνιός αναζητεί και έναν Ευρωπαίο φόργουορντ.

Δείγμα της διάθεσης που υπάρχει στις τάξεις της διοίκησης της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ με σκοπό την επίτευξη της παραμονής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στο κλειστό της Καλαμίτσας συνεχίστηκε χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα πλην αυτών των Στυλιανού και Μανωλόπουλου που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα απουσιάσουνε και πάλι.

Αύριο εξάλλου το τεχνικό τιμ της Καβάλας παρουσία του τιμ μάνατζερ Νίκου Πενταζίδη και από πλευράς παικτών των Γκαγκαλούδη, Στεφανίδη, Κόλεμαν, Κρστέφσκι και Ατσάρα θα επισκεφθούνε την Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας.

Μεταξύ άλλων θα πρέπει να σημειωθεί ότι η διοίκηση της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας απάντησε αρνητικά στο αίτημα της ΚΑΕ Άρης για χορήγηση εισιτηρίων στο παιχνίδι του Σαββάτου χωρίς αυτό σημαίνει ότι θα απαγορευτεί η μεμονωμένη προσέλευση.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ