ΚΑΒΑΛΑ

Ερωτήματα για Γκάρισον και Ο΄Μπράιαντ

Ερωτήματα για Γκάρισον και Ο΄Μπράιαντ

Χωρίς τους Τράβις Γκάρισον και Πάτρικ Ο΄Μπράιαντ πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση της Καβάλας στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Απόντος των Τράβις Γκάρισον και Πάτρικ Ο΄Μπράιαντ πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση της Καβάλας στο κλειστό της Καλαμίτσας για διαφορετικούς λόγους.

Μία εξέλιξη που ξάφνιασε τον Δημήτρη Πρίφτη αφού οι δύο Αμερικανοί του συμμετείχανε κανονικά στην χθεσινή προπόνηση δεν ενημέρωσαν για την κίνησή τους και ενώ παραμένουνε στην πόλη της Καβάλας.

Στην περίπτωση του Γκάρισον σύμφωνα με πληροφορίες ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση και να επιθυμεί την αποχώρησή του από την Καβάλα.

Άγνωστο επικρατεί ποιος ήταν ο ακριβής λόγος της απουσίας του Ο΄Μπράιαντ με τον Αμερικανό σέντερ σίγουρα να μην είναι τραυματίας βάση της εικόνας της χθεσινής προπόνησης στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Το ερώτημα που τίθεται πλέον στον Έλληνα τεχνικό της Καβάλας αν θα τους έχει στην διάθεσή μεθαύριο στην αποστολή της Καβάλας που θα ταξιδέψει στο Ρέθυμνο για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΓΟΡ.

Υπενθυμίζεται δε ότι από το ξεκίνημα της εβδομάδας είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία για το μέλλον του Ο΄Μπράιαντ στο ρόστερ της Καβάλας με τον Πρίφτη να ξεκαθαρίζει πως ο ίδιος επιθυμεί την παραμονή του.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ