ΗΡΑΚΛΗΣ

Ταλαιπωρία στον "αέρα"

Ταλαιπωρία στον "αέρα"
INTIME SPORTS

Παρά τις αντιξοότητες που συνάντησε από χθες το απόγευμα η αποστολή του Ηρακλή και έφτασε στην Ρόδο στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου, και θα αγωνιστεί κανονικά το απόγευμα στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό (19/02, 17:00).

Οι μπασκετμπολίστες του "Γηραιού" δεν κατάφεραν να πετάξουν το απόγευμα της Παρασκευής από το αεροδρόμιο με προορισμό το αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" για το "σμαραγδένιο νησί" λόγω των ισχυρών ανέμων, ωστόσο αυτό κατέστη δυνατό το Σάββατο έστω και με αρκετή ταλαιπωρία.

Μετά το... άγριο πρωινό ξύπνημα στις 5:00 το πρωί, η ομάδα του Ηρακλή έφυγε από το αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης λίγο μετά τις 7:00, ενώ στις 9:30 πήραν το δεύτερο αεροπλάνο από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" της Αθήνας για να φτάσουν τελικά στην Ρόδο.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογο πρόβλημα μετάβασης στην Ρόδο και πάλι για παιχνίδι με τον Κολοσσό είχε αντιμετωπίσει και το Μαρούσι πριν από δύο εβδομάδες.

Ωστόσο σε αντίθεση με τον Ηρακλή που δεν χρειάστηκε να πετάξει χθες απευθείας από την Θεσσαλονίκη για το "σμαραγδένιο" νησί η αθηναϊκή ομάδα είχε ταξιδέψει χωρίς να προσγειωθεί παραμονή του αγώνα της σε αυτό και ξαναπέταξε ανήμερα του αγώνα.

Κι όσο για τον τυχερό της αποστολής του Ηρακλή ήταν ο Σάββας Ηλιάδης που εξαιτίας του προβλήματός του στην μέση είχε αποκλειστεί της αποστολής και γλίτωσε την ταλαιπωρία.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ