ΗΡΑΚΛΗΣ

Γαλάνης για αντί-Καλαφατάκης

Γαλάνης για αντί-Καλαφατάκης
Καλαφατάκης INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΚΑΕ Ηρακλής προχώρησε στην ανακοίνωση λύσης της συνεργασίας της με τον Γιώργο Καλαφατάκη που πάντως διαψεύδει στο Sport24.gr

Ο Χανιώτης τεχνικός ωστόσο από την πλευρά του και από την Αθήνα όπου βρίσκεται, αφού δεν γύρισε στην Θεσσαλονίκη σήμερα λόγω ίωσης, τονίζει πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία.

"Δεν έχω λύσει την συνεργασία μου", τόνισε ο “Καλάφας” στο Sport24.gr κι ενώ στις 19:07 η ΚΑΕ Ηρακλής στην ιστοσελίδα της ανέφερε: "Η Κ.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Γιώργο Καλαφατάκη".

Παρόλα αυτά μετά και την παραίτηση του Θόδωρου Αλμπάνη από το τεχνικό τιμ η απογευματινή προπόνηση του Ηρακλή στο Ιβανώφειο έγινε υπό τις οδηγίες του Κώστα Μέξα.

Κι αν ο Καλαφατάκης τονίζει πως παραμένει προπονητής του Ηρακλή η διοίκηση της ΚΑΕ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έχει κινηθεί ώστε ο Δημήτρης Γαλάνης που μέχρι πριν από δύο εβδομάδες ήταν στην τεχνική ηγεσία του Πιερικού/Αρχέλαου να αποτελέσει τον διάδοχό του.

Στην σημερινή προπόνηση του Ηρακλή συμμετείχε κανονικά και ο Νίκος Παπανικολόπουλος αν και ο έμπειρος Καλαματιανός γκαρντ συμφώνησε με την διοίκηση της ΚΑΕ Ηρακλής για την λύση του συμβολαίου του.

Απών ωστόσο από αυτήν ήταν ο Τζέιμς Πίτερς όπως εξάλλου ενημερώθηκε ο Αμερικανός φόργουορντ όσο και ο εκπρόσωπός τους προφορικά να μην βρεθεί στο Ιβανώφειο για προπόνηση και ότι καλείται σε απολογία.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ