ΗΡΑΚΛΗΣ

Όλα για όλα για σέντερ

Όλα για όλα για σέντερ
Τζάζβιν INTIME SPORTS

Η φυγή του Έρμιν Τζάζβιν από το ρόστερ του Ηρακλή όπως ήταν επόμενο έκανε επιτακτική την ανάγκη απόκτησης ενός σέντερ εν όψει της συνέχειας της προσπάθειας για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Α1.

Ωστόσο μέχρι σήμερα ο Γιώργος Καλαφατάκης δεν έχει μπορέσει να βρει κάποιον παίκτη που να αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε ώστε να μπορεί να τον υπολογίζει εν όψει του Σαββατιάτικου ραντεβού.


Αυτού με τον Ηλυσιακό στο κλειστό των Ιλισίων που μετά από την ήττα από τον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Κυριακής στο Ιβανώφειο φαντάζει όχι απλώς ως ένα από τα τελευταία χαρτιά αλλά ίσως και το πιο σημαντικό.

Κι αν ο «Καλάφας» συνεχίζει το ψάξιμο παραμένει άγνωστο το ποιος από τους υπάρχοντες παίκτες του ρόστερ του Ηρακλή θα αποτελέσει παρελθόν. Σε περίπτωση που ο «εκλεκτός» σέντερ θα είναι κοινοτικός τότε λογικά στην έξοδο θα βρεθεί ο Νίκολα Κοπρίβιτσα ενώ αν είναι Αμερικανός ένας εκ των Τζερόμ Κόλεμαν ή Τζέιμς Πίτερς.


Στο αγωνιστικό κομμάτι απών από την σημερινή ημέρα της προετοιμασίας του Ηρακλή για την μάχη που ακολουθεί με τον Ηλυσιακό ήταν ο Φώτης Λαμπρόπουλος που βρίσκεται στην Πάτρα για στρατιωτικούς λόγους.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ