ΗΡΑΚΛΗΣ

Ντοπέ ο Μπόουλντιν

Ντοπέ ο Μπόουλντιν
INTIME SPORTS

Άγνωστο παραμένει το μέλλον του Ματ Μπόουλντιν στο ρόστερ του Ηρακλή, αφού ο Αμερικανός γκαρντ βρέθηκε στον έλεγχο της 17ης Δεκεμβρίου να έχει κάνει χρήση της ουσίας 4-Μεθύλ-2-Χεξαμίνη που ανήκει στη λίστα των απαγορευμένων ουσιών της WADA.

Αυτό σημαίνει πως σίγουρα δεν θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης μέχρι να γίνει γνωστό και το δεύτερο δείγμα.

" Η Κ.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ενημερώθηκε σήμερα, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, από το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ πως στο πρώτο δείγμα στον έλεγχο της 17ης Δεκεμβρίου του αθλητή Ματ Μπόουλντιν βρέθηκε η ουσία 4-Μεθύλ-2-Χεξαμίνη που ανήκει στη λίστα των απαγορευμένων ουσιών της WADA", ανέφερε αρχικά η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ.

" Ο αθλητής διατηρεί το δικαίωμα εξέτασης και του β΄ δείγματος. Η Κ.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ τονίζει ότι θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες απ΄ τους κανονισμούς", ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής.

Η παραπάνω εξέλιξη επιβεβαιώνει την φημολογία που σας μετέφερε το πρωί το Sport24 σύμφωνα με την οποία ο Σμους Πάρκερ θα αντικαταστήσει τον Μπόουλντιν στο ρόστερ του Ηρακλή.

Μία απόφαση που θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένη από πλευράς του Γιώργου Καλαφατάκη όπως και το γεγονός ότι ο Χανιώτης τεχνικός του Ηρακλή φέρεται να αναζητεί παίκτη για την θέση του πάουερ φόργουορντ.

Την ίδια ώρα δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν ο Άρβιντς Εϊτουταβίτσιους με τον διεθνή Λιθουανό γκαρντ να μην έχει αφήσει ικανοποιημένο τον «Καλάφα».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ