ΗΡΑΚΛΗΣ

Καθοριστική μέρα για Κόλεμαν

Καθοριστική μέρα για Κόλεμαν
INTIME SPORTS

Από την έκβαση της σημερινής ημέρας (15/03) και το αν θα πληρωθεί το ποσό των 5.000 δολαρίων θα εξαρτηθεί το αν ο Τζερόμ Κόλεμαν θα συνεχίσει να προπονείται με την ομάδα του Ηρακλή.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά και το αν θα παίξει την Κυριακή (20/03, 17:00) στο κλειστό του Αγίου Θωμά κόντρα στο Μαρούσι σε ένα από τα πιο κομβικά παιχνίδια της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην μάχη που δίνει για την παραμονή της στην Α1.

Υπενθυμίζεται πως ο Σμους Πάρκερ από την Παρασκευή (11/03) έχει ξεκινήσει την αποχή του από τις προπονήσεις και δείχνει αποφασισμένος να το συνεχίσει μέχρι να τακτοποιηθεί οικονομικά.

Ο Αμερικανός γκαρντ μπορεί να βρέθηκε χθες στο Ιβανώφειο ωστόσο δεν προπονήθηκε αν και έκατσε για λίγο στον έναν από τους δύο πάγκους πριν αποχωρήσει.

Όλα αυτά σε μία μέρα, η χθεσινή, που χαρακτηρίστηκε από την ανταλλαγή των ανακοινώσεων μεταξύ του χορηγού της ΚΑΕ Ηρακλής από το ξεκίνημα του 2011, του Γιώργου Γαλανού, και της διοίκησης της ΚΑΕ Ηρακλής με συνέχεια να δόθηκε λίγες ώρες αργότερα με δηλώσεις του προέδρου της ΚΑΕ Ηρακλής, Μάκη Σαρλή.

" Μάλλον τον πείραξαν οι νίκες επί του Κολοσσού και της Καβάλας και του χαλάσαμε τα σχέδια. Μας έλεγε να κατεβούμε με το εφηβικό αλλά αυτό δε γίνεται γιατί ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και θα ματώσει μέχρι το τέλος", τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport103 Fm.

Σε ερώτηση όσον αφορά τις υποχρεώσεις που πλήρωσε και τη χορηγική σχέση με την ΚΑΕ Ηρακλής επισήμανε: " Όλους αυτούς που λέει ότι πλήρωσε με δικά του λεφτά τους πλήρωσε με λεφτά της "οικογένειας" του Ηρακλή. Γέμισε ένα Ιβανώφειο με διαφημιστικές πινακίδες της εταιρίας του".

Δηλώσεις όπου είναι φανερό ότι άφησε αιχμές κατά του Γαλανού που απομένει να φανεί αν στις 20:00 θα παραστεί στο Ιβανώφειο, παρουσία της διοίκησης της ΚΑΕ Ηρακλής, του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλής και των Συνδέσμων της ομάδας.

Κι όσο για τον Κρις Χουγκάζ; Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης συνεχίζει την μετ΄ εμποδίων προετοιμασία εν όψει του παιχνιδιού της Κυριακής με το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά αισιοδοξώντας πως θα έχει τελικά στην διάθεσή του τον Κόλεμαν και αναμένοντας το τι θα γίνει με τον Πάρκερ.

Τέλος η ευχάριστη έκπληξη της χθεσινής προπόνησης του Ηρακλή ήταν η παρουσία σε αυτήν του Σέρβου φόργουορντ, Νίκολα Κοπρίβιτσα, που προ ημερών είχε υποστεί ελαφρύ εγκεφαλικό και μετέβη στην πατρίδα του ενώ μετά την ολοκλήρωσή της υπήρξε κρούση για συμβόλαιο στον Τριαντάφυλλο Τζακόπουλο, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ