ΗΡΑΚΛΗΣ

Κίνδυνος για Κόλεμαν

Κίνδυνος για Κόλεμαν
INTIME SPORTS

Κι ενώ στην διάρκεια της σημερινής ημέρας είναι ο Φώτης Λαμπρόπουλος να αναχωρήσει για την Πάτρα ο Ηρακλής κινδυνεύει να αγωνιστεί χωρίς και τον Τζερόμ Κόλεμαν στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Καβάλα (26/02, 19:00) στο Ιβανώφειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αμερικανός πλέι μέικερ έχει ενημερωθεί από τον εκπρόσωπό του να μην αγωνιστεί εξαιτίας του ότι ούτε σήμερα το πρωί έχει τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα στο πρόσωπό του.

Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουνε ακόμη και μέχρι το τζάμπολ του παιχνιδιού όταν και θα φανεί κατά πόσο θα έχει τακτοποιηθεί το όλο θέμα της οφειλής των 1.200 ευρώ.

Κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό να το επιθυμεί ο Κρις Χουγκάζ ώστε να έχει στην διάθεσή του τον κορυφαίο της νίκης του Ηρακλή το περασμένο Σάββατο στο Βενετόκλειο της Ρόδου επί του Κολοσσού που κράτησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο κόλπο της παραμονής στην Α1.

Μία εμφάνιση που έδωσε στον Κόλεμαν τον τίτλο του MVP της 18ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α1 σταματώντας στους 34 πόντους στην επικράτηση του «Γηραιού» με 87-82.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός πλέι μέικερ δεν προπονήθηκε το τελευταίο διήμερο για τον λόγο ότι προχθές Τρίτη (22/02) είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση ενώ για χθες Τετάρτη (23/02) επίσης ήταν απών παρά τον λόγο ότι πληροφορίες κάνουνε λόγο πως θα μπορούσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ