ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζευγώλης: "Τα παιδιά χρειάζονται το χειροκρότημα"

Ζευγώλης: "Τα παιδιά χρειάζονται το χειροκρότημα"

Σπουδαία ομάδα χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής του Ηλυσιακού, Γιώργος Ζευγώλης.

Ο Ηλυσιακός αντιμετωπίζει στο κλειστό των Ιλισίων τον ΠΑΟΚ, σε μία αναμέτρηση όπου όπως τόνισε ο κόουτς της ομάδας, Γιώργος Ζευγώλης οι παίκτες θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να φτάσουν στη νίκη.

" Αντιμετωπίζουμε μία πραγματικά σπουδαία ομάδα, με τον καλύτερο ίσως και σίγουρα πιο έμπειρο Έλληνα προπονητή της Α1", δήλωσε αρχικά ο Ζευγώλης και συμπλήρωσε:

" Εκτιμώ και σέβομαι απεριόριστα τον Σούλη Μαρκόπουλο. Από την πλευρά μας θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε την υπέρβαση και να κάνουμε, αυτό που λένε, Καλά Χριστούγεννα, με μία τόσο μεγάλη νίκη. Θέλω να ζητήσω προσωπικά από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο.

Ξέρω ότι είναι πολύ πικραμένος από τις συνεχείς ήττες, όμως αυτή η ομάδα τον έχει μεγάλη ανάγκη. Τα παιδιά χρειάζονται το χειροκρότημα και τη στήριξη από τους φιλάθλους του Ηλυσιακού, από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο".

Ο Γιώργος Αποστολίδης δήλωσε: " Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος αντίπαλος που όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος έχει ψηλούς στόχους. Σίγουρα είναι το φαβορί του ματς, όμως θα παλέψουμε για την έκπληξη. Ξέρουμε ότι έχουμε πικράνει τον κόσμο αλλά τον θέλουμε δίπλα μας. Οι φίλαθλοι του Ηλυσιακού να είναι σίγουροι ότι θα τα δώσουμε όλα ώστε να πάρουμε τη νίκη και να τους την αφιερώσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ