ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζευγώλης: "Να σταθεί δίπλα μας ο κόσμος"

Ζευγώλης: "Να σταθεί δίπλα μας ο κόσμος"

Ο Ηλυσιακός δίνει τον νυν υπέρ πάντων αγώνα κόντρα στον Ίκαρο το Σάββατο (5/1) και ο Γιώργος Ζευγώλης ζήτησε τη στήριξη του κόσμου

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, έκανε ο Γιώργος Ζευγώλης ο οποίος αναφέρθηκε στη σαββατιάτικη αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ίκαρο.

Ο προπονητής του Ηλυσιακού, σχολίασε ότι θέλει ο κόσμος του Ηλυσιακού να σταθεί στο πλευρό της ομάδας από την αρχή ως το τέλος.

"Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε το διάστημα της διακοπής για να παρουσιάσουμε ένα διαφορετικό, καλύτερο αγωνιστικό προφίλ", σχολίασε ο Γιώργος Ζευγώλης και συμπλήρωσε:

"Ο αγώνας με τον Ίκαρο είναι οριακός για μας και πρέπει να ξεκινάμε να κερδίζουμε, ώστε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση για τα επόμενα ματς. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να σταθεί δίπλα μας από την αρχή έως το τέλος του αγώνα και να μας βοηθήσει για να πάρουμε τη νίκη".

Από την πλευρά του, ο Tερέλ Στόγκλιν επισήμανε: "Δουλέψαμε σκληρά για να παρουσιαστούμε καλύτεροι σε όλους τους τομείς. Πιστεύω ότι αν το γήπεδο είναι γεμάτο και ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του κόουτς, στο τέλος του αγώνα θα είμαστε νικητές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ