ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζευγώλης: "Να αποβάλουμε το άγχος"

Ζευγώλης: "Να αποβάλουμε το άγχος"

Ο Γιώργος Ζευγώλης αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο που θα έχει ο Ηλυσιακός με αντίπαλο τον Απόλλωνα στην Πάτρα (1/12, 7μ.μ.) κι επισήμανε πως στόχος είναι να παίξει καλύτερα η ομάδα του απ' ότι κόντρα στον Πανιώνιο

Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Γιώργος Ζευγώλης ζήτησε από τους παίκτες του να αποβάλουν το άγχος και να παίξουν όσο καλύτερα μπορούν γίνεται.

Ο προπονητής του Ηλυσιακού, αναφέρθηκε στη δυνατή έδρα του Απόλλωνα, που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι και παραδέχτηκε πως η ομάδα του βρίσκεται σε στάδιο προσαρμογής.

"Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα, ιστορική και ειλικρινά είναι ένα ματς που περιμένω με ανυπομονησία, αφού θα συναντήσω δύο παλιούς, καλούς φίλους, όπως ο Νίκος Βετούλας και ο Γιάννης Μολφέτας. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλύτερα απ΄ότι κόντρα στον Πανιώνιο", σχολίασε ο Γιώργος Ζευγώλης και συνέχισε:

"Τα παιδιά βρίσκονται σε διαδικασία προσαρμογής στο δικό μου στιλ παιχνιδιού και η αντίδραση τους σε μία έδρα όπως η Πάτρα, που είναι πάντα γεμάτη, καθώς οι Πατρινοί αγαπάνε το μπάσκετ, θα αποτελέσει για μας τεστ για τη συνέχεια. Θέλω να αποβάλουμε το άγχος του πρέπει και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε".

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Σπανός υπογράμμισε: "Η αλήθεια είναι πως χρειαζόμαστε ένα θετικό αποτέλεσμα από βαθμολογικής και ψυχολογικής άποψης.

Παρότι είμαστε καλή ομάδα δεν το έχουμε δείξει έως τώρα και αυτό μας προκαλεί εκνευρισμό. Είχαμε χρόνο και δουλέψαμε με το νέο κόουτς πάνω στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να περάσει στην ομάδα. Ελπίζω να παίξουμε καλύτερα από το ματς με τον Πανιώνιο, μέσα σε μία δύσκολη έδρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ