ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζευγώλης: "Με όλες μας τις δυνάμεις"

Ζευγώλης: "Με όλες μας τις δυνάμεις"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Ζευγώλης μίλησε για την κυριακάτικη αναμέτρηση του Ηλυσιακού με αντίπαλο την Καβάλα (27/1), καλώντας και τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών

Ο Ηλυσιακός υποδέχεται την Καβάλα με στόχο να πετύχει την 4η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, που θα του χαρίσει μία ακόμα πιο βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Στις δηλώσεις του, ο προπονητής του Ηλυσιακού, Γιώργος Ζευγώλης στάθηκε στη μεγάλη σημασία του αγώνα με την Καβάλα την Κυριακή το απόγευμα (27/1).

"Το ματς με την Καβάλα είναι σημαντικό για μας, καθώς οι αντίπαλοι μας έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς. Η Καβάλα έχει αλλάξει πολύ το τελευταίο διάστημα, οι ρόλοι των παικτών της έχουν διαφοροποιηθεί και το βαθύ ρόστερ που έχει είναι τεράστιο πλεονέκτημα", σχολίασε ο Γιώργος Ζευγώλης και συνέχισε:

"Εμείς θα κυνηγήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας τη νίκη και πιστεύω ότι ο κόσμος του Ηλυσιακού θα γεμίσει το γήπεδο και θα κάνει τον αντίπαλο να αισθανθεί ότι ο Ηλυσιακός έχει μία πολύ δυνατή έδρα".

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Αποστολίδης υπογραμμίζει: "Ο δεύτερος γύρος ξεκινάει και εμείς έχουμε την ευκαιρία κερδίζοντας και στην έδρα μας την Καβάλα, να κάνουμε την 4η σερί νίκη μας και να πάρουμε βαθιά ανάσα στη μάχη της παραμονής. Είμαστε καλά, δουλεύουμε σκληρά και είμαστε έτοιμοι για το ματς.

Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να είναι δίπλα μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ώστε στο τέλος του ματς να πανηγυρίσουμε μία ακόμη νίκη. Όλα τα παιδιά νιώθουμε δυνατοί και προσωπικά με τη βοήθεια του κόουτς και των συμπαικτών μου έχω βρει τα πατήματα μου και θέλω να προσφέρω ακόμη περισσότερα στην ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ