ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζευγώλης: "Κυνηγάμε σε κάθε ματς τη νίκη"

Ζευγώλης: "Κυνηγάμε σε κάθε ματς τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Ηλυσιακός φιλοξενείται από τον Πανιώνιο την Κυριακή (17/3, 7μ.μ.) σε ένα σπουδαίο αθηναϊκό ντέρμπι με τον Γιώργο Ζευγώλη να τονίζει πως δεν υπάρχουν "σημαδεμένα" παιχνίδια

Ένα δύσκολο παιχνίδι περιμένει τον Ηλυσιακό ο οποίος φιλοξενείται από τον Πανιώνιο στο κλειστό της Νέας Σμύρνης την Κυριακή (17/3, 7μ.μ.).

Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Γιώργος Ζευγώλης υποστήριξε ότι κάθε παιχνίδι είναι ευκαιρία για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία και ότι η ομάδα του δεν θα αφήσει κανένα να περάσει ανεκμετάλλευτο.

"Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα με εξαιρετικούς, νέους και ταλαντούχους παίκτης, έναν ικανότατο προπονητή και με πολύ και μπασκετικό κόσμο", σχολίασε ο Γιώργος Ζευγώλης και συμπλήρωσε:

"Είναι καλύτερη ομάδα από εμάς, όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα, όμως από εδώ και στο εξής, η φιλοσοφία του Ηλυσιακού είναι πως κανένα ματς δεν έχει χαθεί προτού παιχτεί. Δεν υπάρχουν πια σημαδεμένα παιχνίδια. Θα κυνηγάμε σε κάθε ματς τη νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στην παραμονή μας στην Α1. Αυτό συζητάμε με τους παίκτες μου σε κάθε προπόνηση. Όλα τα παιχνίδια για μας είναι ευκαιρίες και δεν θα αφήσουμε κανένα να περάσει έτσι. Ξέρουμε τις αδυναμίες μας, δουλεύουμε πάνω σε αυτές και θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι".

Από την πλευρά του, ο Τράβις Γκάρισον: "Ο Πανιώνιος είναι πολύ δυνατός αντίπαλος και έχει μία καυτή έδρα. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις οδηγίες του κόουτς. Θα τα δώσουμε όλα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ