ΜΠΑΣΚΕΤ

Τσέκος: "Βαδίζουμε σωστά"

Τσέκος: "Βαδίζουμε σωστά"
INTIME SPORTS

Ιδιαίτερα μαθήματα στους Κοχαντάρεβιτς, Στεφάνοφ κάνει ο Κώστας Φλεβαράκης, ενώ ο Χρήστος Τσέκος δηλώνει ότι η ομάδα βαδίζει στο σωστό δρόμο

Στις τάξεις του Ηλυσιακού, η άμεση προσαρμογή των νεοαποκτηθέντων Κοχαντάρεβιτς και Στεφάνοφ αποτελεί βασική προτεραιότητα του Κώστα Φλεβαράκη και των συνεργατών του, στις πρώτες προπονήσεις της εβδομάδας.

Ο Ηλυσιακός θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής και ο Κώστας Φλεβαράκης ευελπιστεί να είναι σε θέση οι νέοι παίκτες να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας.

Στις δηλώσεις του, ο τιμ μάνατζερ του Ηλυσιακού, Χρήστος Τσέκος τόνισε ότι ο στόχος παραμένει ο ίδιος και ο Ηλυσιακός θα προσπαθήσει να σωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα:

"Ο στόχος μας ήταν και παραμένει ο ίδιος. Να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα, παίζοντας καλό μπάσκετ και αναδεικνύοντας νέους, Έλληνες παίκτες.

Πιστεύω ότι βαδίζουμε σωστά και παράλληλα παραδίδουμε και μαθήματα οικονομίας, έχοντας το χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας. Ο κόσμος των Ιλισίων έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια και θεωρώ ότι στο ματς με τον Πανιώνιο το γήπεδο θα είναι γεμάτο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ