ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον Ηλυσιακό ο Ζούμπος

Στον Ηλυσιακό ο Ζούμπος

Συμβόλαιο δύο ετών υπέγραψε με τον Ηλυσιακό ο Φώτης Ζούμπος. Διαβάστε αναλυτικά.

Παίκτης του Ηλυσιακού θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο 20χρονος, Φώτης Ζούμπος, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον σύλλογο.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του συλλόγου, αλλά και τι δήλωσε ο νεαρός αθλητής:

" Ο 20χρονος (ημ.γεν. 4/4/1993) γκαρντ (1.90 μ.) υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με την ομάδα των Ιλισίων, στοχεύοντας να αποτελέσει ένα ακόμη Ελληνόπουλο που θα αναδειχτεί στην Α1, φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ.

Ο πρώην άσος των Παναθηναϊκού και Περιστερίου, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Παντελή Γαμπιεράκη και ακολούθως επικύρωσε και τυπικά την απόκτηση του από τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ, υπογράφοντας το συμβόλαιο συνεργασίας.

«Είμαι ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή μου στον Ηλυσιακό και ευχαριστώ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να τον δικαιώσω. Στον αθλητισμό, όπως και στη ζωή, δεν σου χαρίζεται τίποτα και ξέρω πως πρέπει να παλέψω πολύ σκληρά για να αξιοποιήσω την ευκαιρία που μου δίνεται. Ο Ηλυσιακός εδώ και χρόνια δίνει χρόνο και χώρο σε νέους Έλληνες παίκτες και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», τόνισε ο Φώτης Ζούμπος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ