ΜΠΑΣΚΕΤ

Σενάριο για Κορωνιό

Σενάριο για Κορωνιό
INTIME SPORTS

Το όνομα του Άγγελου Κορωνιού αποτελεί το πρώτο σενάριο σε περίπτωση που τελικά ο Δημήτρης Παπανικολάου αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του Ηλυσιακού.

Το πρώτο σενάριο σε περίπτωση που τελικά ο Δημήτρης Παπανικολάου αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του Ηλυσιακού αναφέρει το όνομα του Άγγελου Κορωνιού.

Όπως και να έχει όμως όλα θα ξεκαθαρίσουνε περί διάδοχης κατάστασης από την στιγμή που ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον «Παπ».

Στην Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό ο Παπανικολάου υπέβαλε την παραίτησή του και ακολούθησε ανακοίνωση των παικτών της ομάδας με την οποία ζήτησαν από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παντελή Γαμπιεράκη καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να τον κρατήσει.

Στο μεταξύ, την Τρίτη το μεσημέρι, ακολούθησε η παραίτηση του Γενικού Διευθυντή της ομάδα, Ανδρέα Παναντωνίου που με τη σειρά του έθεσε εαυτόν εκτός Ηλυσιακού.

Στην επόμενη ημέρα, το όνομα του Άγγελου Κορωνιού έχει ακουστεί ήδη για να αναλάβει το δύσκολο έργο να αφυπνίσει την ομάδα και να την οδηγήσει σε μία καλύτερη αγωνιστική πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ