ΜΠΑΣΚΕΤ

Ψήλωσε με Γκάρντενερ

Ψήλωσε με Γκάρντενερ
INTIME SPORTS

Παίκτης του Ηλυσιακού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Χέρνολντ Γκάρντενερ

Πρόκειται για τον 29χρονο Κοσταρικανό δυναμικό σέντερ με ύψος 2.05μ. που την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Α2 της Τουρκίας με την φανέλα της Γκεντσλίκ.

Σε μία χρονιά όπου ο Γκάρντενερ αναδείχθηκε ο καλύτερος αμυντικός του πρωταθλήματος και είχε κατά μ.ό. σε 24 παιχνίδια 18,5 πόντους και 11,3 ριμπάουντ.

Το μόνο που απομένει για την περίπτωση του Γκάρντενερ είναι να ανακοινωθεί και επίσημα από την διοίκηση της ΚΑΕ Ηλυσιακός και να καλύψει την δεύτερη θέση των ξένων του Κώστα Φλεβαράκη μετά την πρώτη από τον Νάνα Χάρντινγκ.

Κι όσο για αυτόν που θα κληθεί να καλύψει την τρίτη θέση θα είναι ο βασικός Αμερικανός πλέι μέικερ με τον Ντι Τζέι Τόμπσον να συνεχίζει να μην έχει απαντήσει.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά τις τρεις θέσεις των κοινοτικών σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Φλεβαράκη επιθυμία του είναι την μία εξ αυτών να καλύψει ο 26χρονος Βόσνιος πάουερ φόργουορντ Μίροσλαβ Τόντιτς.

Στο να παραμείνει δηλαδή στο ρόστερ όπως συνέβη με τους Χατζή και Γαλιώτο, δύσκολα κάτι ανάλογο να γίνει με τον Αλέξη Κυρίτση ενώ στα υπόψη είναι ο Σωτήρης Καραποστόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ