ΜΠΑΣΚΕΤ

Προς αποχώρηση ο Τζόουνς

Προς αποχώρηση ο Τζόουνς
INTIME SPORTS

Ο Άντριου Τζόουνς είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ του Ηλυσιακού μετά το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (16/12, 13:00).

Το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (16/12, 13:00) είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει το τελευταίο για τον Άντριου Τζόουνς στο ρόστερ του Ηλυσιακού.

Μία απόφαση που δείχνει να έχει παρθεί από κοινού με πληροφορίες να αναφέρουνε πως η ομάδα των Ιλισίων είναι πολύ κοντά στην απόκτηση άλλου Αμερικανού σέντερ για να καλύψει το κενό του.

Εκτός του Τζόουνς πάντως αποτελεί ερωτηματικό το τι θα γίνει και με τους άλλους δύο από τους τρεις Αμερικανούς του Ηλυσιακού και πιο συγκεκριμένα τους Έρνεστ Σκοτ και Μόρις Χάμπτον.

Μάλιστα ο Σκοτ δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ μετά από σχετική άδεια που ζήτησε και του δόθηκε και απομένει να φανεί αν τελικά θα είναι συνεπής στην επιστροφή του.

Στην δική του περίπτωση του πληροφορίες αναφέρουνε πως η επιστροφή του θα εξαρτηθεί από τις εγγυήσεις που θα πάρει από την εδώ και στο εξής καταβολή των χρημάτων του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ