ΜΠΑΣΚΕΤ

Προπονήσεις και αισιοδοξία

Προπονήσεις και αισιοδοξία
INTIME SPORTS

Στις τάξεις του Ηλυσιακού συνεχίζονται οι προπονήσεις συντήρησης ενώ επικρατεί αισιοδοξία ότι η ομάδα θα κερδίσει τη μάχη στο ΑΣΕΑΔ και θα είναι αυτή που θα παραμείνει στην κατηγορία

Όλοι ευελπιστούν ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και ότι η τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος θα επικυρωθεί με την ομάδα να κερδίζει όλα όσα κατέκτησε μέσα στα παρκέ κυρίως στον β' γύρο του πρωταθλήματος με επτά νίκες σε 13 αγώνες.

Κι όσο οι ιθύνοντες της ομάδας περιμένουν την απόφαση του ΑΣΕΑΔ ούτως ώστε να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματά τους, συνεχίζονται οι προπονήσεις της ομάδας.

Μετά τη συνάντηση με τον Κώστα Φλεβαράκη, το απόγευμα της Πέμπτης, οι παίκτες της ομάδας εξακολουθούν να προπονούνται, υπό τις οδηγίες των Μιχάλη Καλαβρού και Χάρη Κουλουριώτη.

Στο μεταξύ, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Παντελής Γαμπιεράκης, στηρίζοντας την πρωτοβουλία του ΣΠΑΚΕ για τον Γιώργο Αμερικάνο αγόρασε δέκα εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής (7μμ) μεταξύ των παλαιμάχων του ΣΠΑΚΕ και αυτών της ΑΕΚ, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η ΚΑΕ Ηλυσιακός σε ανακοίνωσή της στο επίσημο σάιτ της ομάδας "εύχεται στον κύριο Αμερικάνο να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί και να είναι πάντα δυνατός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ