ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπανικολάου: "Να χτίσουμε κορμί και μυαλό"

Παπανικολάου: "Να χτίσουμε κορμί και μυαλό"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Παπανικολάου ξεκαθάρισε πως έχει δημιουργικό άγχος και ότι στόχος του Ηλυσιακού είναι να κάνει κάθε μέρα από ένα βήμα, από τη στιγμή που ολοκλήρωσε το ρόστερ του

Το ρόστερ του Ηλυσιακού ολοκληρώθηκε και ο Δημήτρης Παπανικολάου έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος που η ομάδα του μπορεί να περάσει στο επόμενο επίπεδο και να έχει στο μυαλό της μόνο την προετοιμασία.

Μιλώντας, στην κάμερα του "ΤΗΛΕΑΣΤΥ" για τη νέα του ομάδα, ο Έλληνας προπονητής τόνισε δεν αισθάνεται παρά μόνο αυτό που λέγεται δημιουργικό άγχος.

"Νομίζω όπως όλες οι ομάδες, κοιτάμε να χτίσουμε το κορμί και το μυαλό. Περιμένουμε και τους τρεις Αμερικάνους, ο πρώτος ήρθε σήμερα και οι άλλοι τη Δευτέρα, για να βρεθούμε όλοι μαζί να φτιάξουμε την χημεία όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είμαστε η πρώτη ομάδα που ολοκλήρωσε το ρόστερ στην Α1 και αυτό είναι σημαντικό για να βρεθούμε όλοι μαζί και να προχωράμε κάθε μέρα ένα βήμα", τόνισε μεταξύ άλλων ο Παπανικολάου και συνέχισε:

"Έχουμε να κάνουμε γενικά με ένα πολύ πιο δύσκολο πρωτάθλημα από πέρυσι γιατί πέρυσι συμμετείχαν 13 ομάδες λόγω του ότι ο Πανελλήνιος δεν πήρε το πιστοποιητικό και υπήρχε και το Μαρούσι που ήταν σε κακή κατάσταση μετά τα γνωστά διοικητικά προβλήματα. Οπότε φέτος που ανέβηκαν και δύο δυνατές ομάδες όπως ο Απόλλων Πατρών και η Ελευσίνα, περιμένουμε να δούμε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα και πιο αγωνιστικό".

Όσο για το φετινό συστατικό του Ηλυσιακού σχολίασε: "Όρεξη, διάθεση από τα παιδιά, θέλουμε να βγάλουμε πάθος και να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά. Ό,τι κάνουν όλες οι ομάδες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ