ΜΠΑΣΚΕΤ

"Ο Στόγκλιν δεν παραχωρείται"

"Ο Στόγκλιν δεν παραχωρείται"
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Ηλυσιακός με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε πως ο Τερέλ Στόγκλιν δεν παραχωρείται και ότι το συμβόλαιό του επεκτάθηκε μέχρι το τέλος της σεζόν

Ο Τερέλ Στόγκλιν με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών ομάδων, ωστόσο η ΚΑΕ Ηλυσιακός θέλησε να κόψει το... βήχα στους επίδοξους μνηστήρες.

Με επίσημη ανακοίνωση του, ο Ηλυσιακός αναφέρει ότι ο παίκτης θα παραμείνει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, έχοντας υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:

"Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Τερέλ Στόγκλιν, έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και παράλληλα ξεκαθαρίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι ο αθλητής δεν παραχωρείται.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παντελής Γαμπιεράκης, έπειτα από συνάντηση με τον εν Ελλάδι εκπρόσωπο του αθλητή, Μάριο Ολύμπιο, επικύρωσαν και τυπικά τη συμφωνία, που θα κρατήσει τον Αμερικάνο «μπόμπερ» μέχρι το τέλος της περιόδου στα Ιλίσια.

Παράλληλα,διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ, καλούν τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό «παρών» στο γήπεδο, στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η διοίκηση αποφάσισε να ορίσει Γενική Είσοδο 10 ευρώ, ενώ οι μικροί φίλοι της ομάδας (έως 12 ετών) θα μπορούν να μπαίνουν στο γήπεδο με μόλις 5 ευρώ.

Ο κόσμος αποτελεί «αιμοδότη» του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ και ένα γεμάτο γήπεδο θα δώσει ώθηση στην ομάδα!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ