ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Δορκοφίκης στον Ηλυσιακό

Ο Δορκοφίκης στον Ηλυσιακό
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Ηλυσιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Περικλή Δορκοφίκη, με τον οποίο υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο. Διαβάστε τι είπε ο παίκτης

Παίκτης του Ηλυσιακού θα είναι από τη νέα σεζόν ο Περικλής Δορκοφίκης ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Δημήτρη Παπανικολάου.

Μάλιστα, ο έμπειρος φόργουορντ-σέντερ συμφώνησε σε όλα με τον Παντελή Γαμπιεράκη και θα αποτελέσει την τελευταία προσθήκη στο φετινό ρόστερ του συλλόγου των Ιλισίων.

"Καταρχήν θέλω να ευχηθώ να έχουμε μία καλή σεζόν και υγεία! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα ανήκω στον Ηλυσιακό και θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της", σχολίασε αρχικά ο Δορκοφίκης για να συμπληρώσει:

"Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Γαμπιεράκη, που όλο αυτό το διάστημα μου έδειξε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως είναι να λειτουργεί μία ομάδα σαν οικογένεια, αφού αυτό πρεσβεύει για τον Ηλυσιακό. Επίσης ευχαριστώ και τον κόουτς Παπανικολάου που μου εμπιστεύτηκε μια θέση στο ρόστερ της ομάδας",

Όσο για τη νεογέννητη κόρη του, ο Περικλής Δορκοφίκης, επισήμανε: "Τα Ιλίσια θα είναι το πρώτο γήπεδο που θα μπει η κόρη μου για να δει τον μπαμπά της να παίζει μπάσκετ… Άρα έχω ένα λόγο παραπάνω για να τα δώσω όλα!".

Ο Περικλής Δορκοφίκης είναι γεννημένος στις 25 Απριλίου του 1980 και με ύψος 2.05 μ. καλύπτει τόσο τη θέση «4», όσο και τη θέση «5». Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στους: Γλυφάδα, Ολυμπιακό, Περιστέρι, Ιωνικό ΝΦ, Αβελίνο, Ρέτζιο Εμίλια, Ολυμπιάδα Πατρών, ΑΕΚ και Ρέθυμνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ