ΜΠΑΣΚΕΤ

Κασελάκης: "Δεν φοβόμαστε κανέναν"

Κασελάκης: "Δεν φοβόμαστε κανέναν"

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε στο Sport24.gr για την επιβλητική νίκη του Ηλυσιακού επί του Ηρακλή και τη συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1.

Όλοι στα Ιλίσια γνώριζαν ότι η αναμέτρηση με τον Ηρακλής έχει τον χαρακτήρα του "τελικού". Η νίκη αποτελούσε μονόδρομο και για τις δύο ομάδες, όμως οι παίκτες του Κώστα Φλεβαράκη φαίνεται ότι ήθελαν περισσότερο το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε στο Sport24.gr για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς, τη νίκη και την κάλυψη της διαφοράς, την προσπάθεια για την εξασφάλιση της παραμονής και τις καλές εμφανίσεις, οι οποίοι διαδέχονται η μία την άλλη.

Ο 22χρονος φόργουορντ... συλλέγει εμπειρίες από τα μεγάλα σαλόνια, πραγματοποιεί σταθερές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ηλυσιακού, ενώ αποτελεί ένα από τα απαραίτητα "γρανάζια" της ομάδας. Στο ματς, άλλωστε με τον Ηρακλής σημείωσε 8 πόντους και μάζεψε 4 ριμπάουντ σε 22 λεπτά συμμετοχής. " Από την αρχή της εβδομάδας ξέραμε ότι θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι στον Ηρακλή.

Αυτό κάναμε και εκτός από το θετικό αποτέλεσμα μπορέσαμε να καλύψουμε και την διαφορά της ήττας μας από το ματς του πρώτου γύρου. Ο Ηρακλής είναι ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και αγωνίζεται καλά, αλλά εμείς λειτουργήσαμε ως σύνολο και πετύχαμε αυτό που θέλαμε, να πάρουμε δηλαδή τη νίκη και να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για παραμονή στην Α1", ήταν τα πρώτα λόγια του Κασελάκη.

Στην καλή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μέσα στο γήπεδο έχει βάλει για τα καλά το χέρι του ο Κώστας Φλεβαράκης... " Ο κόουτς έχει καταφέρει να περάσει την φιλοσοφία του σε εμάς. Παιχνίδι με το παιχνίδι παίζουμε όλο και καλύτερα. Ειδικά στον δεύτερο γύρο πραγματοποιούμε πολύ καλές εμφανίσεις, ενώ και στον πρώτο γνωρίζαμε την ήττα με μικρές διαφορές ή στο τέλος της αναμέτρησης. 'Εχουμε φτάσει σε ένα σημείο, όπου έχουμε πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Έχει σταθεροποιηθεί, μάλιστα το ρόστερ μας κάτι που μας βοηθάει να βρίσκουμε πιο εύκολα ο ένας τον άλλο και να "δέσουμε" ως ομάδα".

Το υψηλό επίπεδο της Α1 και τα ματς με ομάδες και παίκτες, οι οποίοι διαθέτουν εμπειρία και περισσότερες παραστάσεις από των νεαρών ως επί το πλείστον παικτών του Ηλυσιακού σε καμία περίπτωση δεν φοβίζει τον Λεωνίδα Κασελάκη. " Αντιμετωπίζουμε πολύ καλές ομάδες και για εμάς που είμαστε μία ομάδα με πολλούς νέους παίκτες είναι σημαντικό να παίρνουμε εμπειρίες και να αγωνιζόμαστε σε υψηλό επίπεδο.

Σίγουρα σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο, όμως σε καμία περίπτωση δεν τον φοβόμαστε. Δεν φοβόμαστε κανέναν και τίποτα. Θέλουμε να κάνουμε αυτό που μπορούμε και το καλύτερο θα έρθει", προσθέτει ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη νέων ανδρών και δευτεραθλητής κόσμου με την Εφήβων.

Ερωτηθείς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος τόνισε: " Όλοι στην ομάδα κάνουν μεγάλη προσπάθεια και βρίσκονται κοντά μας από την ΚΑΕ και το προπονητικό τιμ, το οποίο κάνει εξαιρετική δουλειά. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Πλέον έχουμε καλή ψυχολογία και βρήκαμε ισορροπία στο παιχνίδι μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ