ΜΠΑΣΚΕΤ

Γαμπιεράκης: "Ο κόσμος αποτελεί τον οδηγό μας"

Γαμπιεράκης: "Ο κόσμος αποτελεί τον οδηγό μας"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Ηλυσιακού, Παντελής Γαμπιεράκης μίλησε για τα 100 περίπου παιδιά που φιλοξενούνται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία.

Ο πρόεδρος του Ηλυσιακού, Παντελής Γαμπιεράκης αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της ομάδας του με το Περιστέρι, ενώ βρίσκεται καθημερινά στις προπονήσεις για να δει την προετοιμασία της ομάδας, αλλά και να επιβλέπει προσωπικά τις ενέργειες για τη φιλοξενία των 100 παιδιών.

" Ο κόσμος του Ηλυσιακού και η ευαισθησία που έχει σε τέτοια ζητήματα, αποτελεί για μας οδηγό ώστε να προσπαθούμε να είμαστε στο πλάι όσων μας έχουν πραγματικά ανάγκη", δήλωσε ο Γαμπιεράκης και συμπλήρωσε:

" Αυτά τα παιδιά, που θα έρθουν το Σάββατο στο γήπεδο, χρειάζονται την αγάπη και τη στήριξη όλων μας. Όλοι στην ομάδα λοιπόν, θα προσπαθήσουμε να τους χαρίσουμε δύο ώρες ξεγνοιασιάς και γιατί όχι να τα κάνουμε να αγαπήσουν τον Ηλυσιακό. Οι πόρτες μας άλλωστε θα είναι πάντα ανοικτές για αυτά τα παιδιά".

Στη συνέχεια είπε: " Περιμένω από τους Ιλισιώτες να γεμίσουν το γήπεδο και να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια, στέλνοντας ένα ηχηρό αντιρατσιστικό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Το ιδανικό φυσικά θα είναι στο τέλος του ματς, οι φίλαθλοι μας μαζί με τους προσκεκλημένους μας να φύγουμε από το γήπεδο με το χαμόγελο της νίκης, τόσο εντός, όσο και εκτός του παρκέ".

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ Ηλυσιακός θέλει να ευχαριστήσει τόσο τον όμιλο DPG που είναι χορηγός επικοινωνίας αυτής της προσπάθειας αλλά και το "Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος" για την χορηγία του στην εκδήλωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ