ΜΠΑΣΚΕΤ

Γαμπιεράκης: "Να πετύχουμε τους στόχους μας"

Γαμπιεράκης: "Να πετύχουμε τους στόχους μας"
INTIME SPORTS

Την Πέμπτη το βράδυ η ΚΑΕ Ηλυσιακός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της με τον Παντελή Γαμπιεράκη να υποδέχεται προσωπικά τα μέλη της ομάδας

Η οικογένεια του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ έκοψε το βράδυ της Πέμπτης (19/1) την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε μία εκδήλωση που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ, Ανδρέας Παπαντωνίου.

Η εκδήλωση έγινε σε οικογενειακό κλίμα, στο χώρο “AVEC” στην κεντρική πλατεία του Ζωγράφου με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Παντελή Γαμπιεράκη, να υποδέχεται προσωπικά τα μέλη της ομάδας αλλά και κάποιους ξεχωριστούς καλεσμένους.

Καλεσμένους όπως ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Κωνσταντίνος Καλλίρης, οι αντιδήμαρχοι κ. Γρίβας, Παπαγιαννόπουλος, Κόλλιας, Διονυσόπουλος τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ, Ελένη Θωμοπούλου και Ηλία Μπόβαλη αλλά και τον πρόεδρο του ΣΕΠΚ, Παναγιώτη Γιαννάκη.

"Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία και ευτυχία. Μακάρι το 2012 να είναι καλύτερο από το 2011 για όλους τους ανθρώπους. Σας ευχαριστώ προσωπικά για την επιμονή και την υπομονή σας, σε δύσκολους καιρούς όχι μόνο για τον Ηλυσιακό και το μπάσκετ αλλά για ολόκληρη την Ελλάδα.

Εύχομαι στα τμήματα υποδομής του Ηλυσιακού να φτάσουν όσο ψηλότερα μπορούν και στην ανδρική ομάδα να πετύχει τους στόχους της!", τόνισε ο ισχυρός άνδρας του Ηλυσιακού, ενώ ο Δήμαρχος Ζωγράφου επεσήμανε:

"Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό για τις επιτυχίες και το έργο που προσφέρει στην τοπική κοινωνία και προσωπικά στον πρόεδρο, για το γεγονός ότι σε δύσκολους καιρούς, προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια σε προπονητές και αθλητές για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους".

Πέρα από τους δύο άνδρες, χαιρετισμό απηύθυνε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, που επικέντρωσε την προσοχή του κυρίως στα παιδιά της εφηβικής ομάδας: "Συνεχίστε με ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια αυτό που κάνετε. Το μυστικό σε κάθε ομάδα είναι να βάζετε το εμείς κάτω από το εγώ".

Οι τυχεροί της «υπόθεσης» ήταν οι Ανδρέας Παπαντωνίου, Αλέξανδρος Σπανός και Βαγγέλης Μπέμπης, που βρήκαν τα τρία φλουριά.

Στο μεταξύ, ο Κώστας Φλεβαράκης, συνεχίζει την προετοιμασία των παικτών του για την κυριακάτικη μάχη με τον Πανιώνιο, με στόχο η ομάδα να πετύχει φέτος μία ακόμη «υπέρβαση», απέναντι σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ