ΜΠΑΣΚΕΤ

Φλεβαράκης: "Σοβαρή ομάδα ο Πανιώνιος"

Φλεβαράκης: "Σοβαρή ομάδα ο Πανιώνιος"
INTIME SPORTS

Απαγορεύονται τα λάθη σύμφωνα με τον Κώστα Φλεβαράκη στην αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο τον Πανιώνιο (29/10, 7μ.μ.)

Ο Ηλυσιακός προετοιμάζεται για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τον Πανιώνιο για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών.

Το ευχάριστο είναι ότι ο Ηλυσιακός θα παρουσιαστεί χωρίς προβλήματα, με στόχο να πετύχει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.

"Ο Πανιώνιος είναι μία σοβαρή ομάδα, με έμπειρους παίκτες, που ειδικά στην έδρα της είναι πολύ δυνατή. Για μας δεν παίζουν ρόλο τα αποτελέσματα στα φιλικά ή στο Κύπελλο αφού ξέρουμε ότι οι αντίπαλοι μας θα παρουσιαστούν έτοιμοι για τη νίκη", υπογράμμισε ο Κώστας Φλεβαράκης και συνέχισε:

"Η περιφέρεια του Πανιωνίου διαθέτει έμπειρα παιδιά όπως ο Κις, ο Μπατής και ο Ξανθόπουλος που ξέρουν πώς να δημιουργούν φάσεις αλλά και να εκτελούν, ενώ παίζουν εξαιρετικά το πικ εν ρολ. Επίσης υπάρχουν και παίκτες με εξαιρετικό μακρινό σουτ, όπως ο Κις και ο Ντίμπλερ.

Σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, αν θες να έχεις τύχη, πρέπει να ελέγξεις τον ρυθμό και τα ριμπάουντ. Να είσαι συγκεντρωμένος και να ξέρεις πότε πρέπει να τρέξεις και πότε πρέπει να πας σε σετ παιχνίδι. Φυσικά απαγορεύονται τα λάθη".

Από την πλευρά του, ο Χέρνολντ Γκάρτνενερ Χολ τόνισε: "Μετά τη νίκη μας στην πρεμιέρα, δίνουμε το πρώτο παιχνίδι μας εκτός έδρας. Ξέρουμε τον Πανιώνιο, από την ματς του Κυπέλλου, όπου είχαμε νικήσει, όμως είναι δεδομένο ότι αυτή η αναμέτρηση θα είναι εντελώς διαφορετική, αφού ο αντίπαλος μας έχει κάνει αλλαγές. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίξουμε καλό μπάσκετ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ