ΜΠΑΣΚΕΤ

Φλεβαράκης: "Δοκιμάζουν άμυνες ζώνης"

Φλεβαράκης: "Δοκιμάζουν άμυνες ζώνης"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Φλεβαράκης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τον αγώνα του Ηλυσιακού με το Περιστέρι (15/2, 5μ.μ.) λέγοντας πως οι αντίπαλοι αρέσκονται να δοκιμάζουν άμυνες ζώνης

Δηλώσεις για τον αγώνα της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο το Περιστέρι, έκανε ο προπονητής του Ηλυσιακού, Κώστας Φλεβαράκης.

Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε στην αναμέτρηση τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να είναι συγκεντρωμένη και να έχει αλληλοκάλυψη σε άμυνα και επίθεση.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Κώστα Φλεβαράκη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: "Το Περιστέρι τόσο κόντρα στον Ίκαρο, όσο και κόντρα στην Καβάλα, έδειξε ότι παρά τις αλλαγές στο ρόστερ του παραμένει πολύ ανταγωνιστικό. Είναι μία ομάδα με πολύ σκληρή άμυνα, που αρέσκεται να δοκιμάζει διάφορες άμυνες ζώνης και να δίνει το δικό του ρυθμό στο ματς.

Θεωρώ δε ότι οι δύο νέοι παίκτες που έκαναν ντεμπούτο με την Καβάλα, τώρα θα είναι σαφώς πιο προσαρμοσμένοι και θα βοηθήσουν περισσότερο το Περιστέρι. Από την πλευρά μας πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να έχουμε αλληλοκάλυψη σε άμυνα και επίθεση. Περιμένω και θέλω τόσο από τους νέους όσο και από τους μεγαλύτερους να αποδείξουν ότι αξίζουν κάθε δευτερόλεπτο που βρίσκονται στο παρκέ".

Από την πλευρά του, ο Ντι Τζέι Τόμπσον σχολίασε: "Έχουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να φανούμε δυνατοί και αφοσιωμένοι στο στόχο μας. Ο κόουτς μας έχει αναλύσει το παιχνίδι του αντιπάλου και ακολουθώντας τις οδηγίες του, θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό. Η ομάδα δουλεύει σκληρά κάθε μέρα και αξίζουμε να είμαστε ψηλότερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ