ΜΠΑΣΚΕΤ

Ενίσχυση με Κοχαντάρεβιτς, Στεφάνοφ

Ενίσχυση με Κοχαντάρεβιτς, Στεφάνοφ
INTIME SPORTS

Ο Ηλυσιακός ανακοίνωσε την απόκτηση των Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς, Ρίστε Στεφάνοφ, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα. Διαβάστε αναλυτικά...

Ο Ηλυσιακός ευχήθηκε καλή συνέχεια στον Μίροσλαβ Τόντιτς, ο οποίος πήρε τον δρόμο για την Ουκρανία και την Πολιτέκνικα, όμως δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια...

Το συγκρότημα του Κώστα Φλεβαράκη προχώρησε στην απόκτηση των Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς και Ρίστε Στεφάνοφ, με τους δύο παίκτες να βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο Κώστας Φλεβαράκης για την αναμέτρηση με την Καβάλα...

Ο Κοχαντάρεβιτς έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στις Ζλάτορογκ, ΑΕΚ, Σιούαρντ Κάουντι, Σμεντέρεβο και Ραντιβόι Κόρατς, ενώ ο Σκοπιανός στις Μπεσίκτας, ΑΕΚ, Λουκόιλ Ακαντέμικ, Ραμποντνίτσκι και Σαν Σεβέρο. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ:

" H KAE ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση των Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς και Ρίστε Στεφάνοφ. Οι δύο παίκτες βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και στη διάθεση του Κώστα Φλεβαράκη, εν όψει του αγώνα με την Καβάλα.

Ο Σέρβος σέντερ (25 χρ., 2.06 μ.) έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις Ζλάτορογκ, ΑΕΚ, Σιούαρντ Κάουντι, Σμεντέρεβο και Ραντιβόι Κόρατς, ενώ ο Σκοπιανός γκαρντ έχει φορέσει τη φανέλα των Μπεσίκτας, ΑΕΚ, Λουκόιλ Ακαντέμικ, Ραμποντνίσκι και Σαν Σεβέρο.

Στο μεταξύ, η οικογένεια του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ εκφράζει τη βαθιά θλίψη της και παράλληλα τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της της Αγγελικής Χατζηκυριάκου. Μια από τις πιο πιστές φιλάθλους της ομάδας που δεν είναι πια ανάμεσα μας... Καλό ταξίδι Αγγελική...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ