ΜΠΑΣΚΕΤ

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ"

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ"

Η ΚΑΕ Ηλυσιακός ευχαρίστησε όσους αγκάλιασαν την προσπάθεια της ομάδας σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Ηλυσιακός, ευχαριστώντας όσους αγκάλιασαν την προσπάθεια του συλλόγου σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ και προσωπικά ο πρόεδρος της, Παντελής Γαμπιεράκης, νιώθουν την ανάγκη να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συνέβαλλαν ώστε η φιλοξενία των παιδιών-προσφύγων να εξελιχθεί σε μια μεγάλη γιορτή και ένα ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Αρχικά στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, τα μέλη της οποίας καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε έννοιες όπως η αλληλεγγύη και ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα να παραμείνουν ψηλά.

Στη συνέχεια στον κόσμο του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ, ο οποίος όχι μόνο γέμισε το γήπεδο αλλά πολύ περισσότερο αγκάλιασε τα παιδιά και συμμετείχε ενεργά στην εκδήλωση.

Ένα ευχαριστώ στην ομάδα αλλά και στον κόσμο του Περιστερίου, που απέδειξαν ότι η αντιπαλότητα στο γήπεδο και στις εξέδρες δεν σημαίνει και εχθρότητα.

Επίσης στον ΕΣΑΚΕ και προσωπικά στον πρόεδρο του, Γιώργο Χαλβατζάκη, που έδωσε το «παρών» στο γήπεδο και συνέβαλλε με τις ενέργειες του στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τόσο τον όμιλο DPG που ήταν χορηγός επικοινωνίας από την αρχή έως το τέλος αυτής της προσπάθειας, όσο και το «Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος» για την χορηγία του.

Η οικογένεια του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται πλάι σε όσους έχουν ανάγκη, με ανάλογες ενέργειες στο μέλλον".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ