ΜΠΑΣΚΕΤ

Δορκοφίκης: "Παλικαρίσια νίκη"

Δορκοφίκης: "Παλικαρίσια νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Περικλής Δορκοφίκης μίλησε για τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Ηλυσιακού επί του ΚΑΟΔ.

Ο Περικλής Δορκοφίκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ηλυσιακού για το "διπλό" του συλλόγου των Ιλισίων κόντρα στην ΚΑΟΔ.

" Ήταν μία παλικαρίσια νίκη, τόσο γιατί επετεύχθη σε μία έδρα που δύσκολα περνάει κάποια ομάδα αλλά και γιατί για δεύτερο σερί ματς, γυρίζουμε τον αγώνα στα τελευταία λεπτά, κάτι που δείχνει ψυχικά αποθέματα", δήλωσε αρχικά ο Δορκοφίκης και πρόσθεσε:

" Για να αποκτήσει ωστόσο μεγάλη αξία αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να πάρουμε τη νίκη κόντρα στο Περιστέρι αλλά και εναντίον της Καβάλας την μεθεπόμενη αγωνιστική".

Στη συνέχεια ανέφερε: " Με τις νίκες μας δείχνουμεπως δεν σημαδεύουμε κάποια ματς αλλά τα χτυπάμε όλα. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας,είμαστε μια παρέα εντός κι εκτός παρκέ και αυτό φαίνεται".

Τέλος, είπε: " Ξέρω πως το Σάββατο οι Ιλισιώτες θα γεμίσουν το γήπεδο. Θέλω όμως να ζητήσω κάτι: Επειδή τα νέα παιδιά επηρεάζονται πολύ από την εξέδρα, θέλω ο κόσμος να μας στηρίξει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ανεξάρτητα με το τι θα γράφει το ταμπλό σε κάποια στιγμή του αγώνα. Τους θέλουμε διαρκώς δίπλα μας".

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Γιώργος Ζευγώλης θα έχει από την Δευτέρα (14/01) στη διάθεση του τους Γκάρισον-Ράιλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ