ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανανέωσε με Αποστολίδη ο Ηλυσιακός

Ανανέωσε με Αποστολίδη ο Ηλυσιακός
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Αποστολίδης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ηλυσιακό για έναν ακόμα χρόνο, καθώς συμφώνησε σε όλα σε χρόνο-ρεκόρ

Κάτοικος Ιλισίων για έναν ακόμα χρόνο θα παραμείνει ο Γιώργος Αποστολίδης ο οποίος ανανέωσε σε όλα τη συνεργασία του με τον Ηλυσιακό.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο παίκτης συμφώνησε σε χρόνο ρεκόρ με τον Παντελή Γαμπιεράκη:

"Κάτοικος Ιλισίων θα παραμείνει και του χρόνου ο Γιώργος Αποστολίδης, καθώς ο έμπειρος γκαρντ, τα βρήκε σε όλα- και μάλιστα σε χρόνο dt- με τον Παντελή Γαμπιεράκη! Ο υψηλόσωμος άσος έδειξε ευθύς εξαρχής την επιθυμία του να συνεχίσει να φορά τα «κιτρινόμαυρα» αλλά και απόλυτη κατανόηση για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ".

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιώργος Αποστολίδης εξέφρασε την εκτίμησή του προς το πρόσωπο του προέδρου του Ηλυσιακού και την πίστη του στις δυνατότητες του νέου προπονητή της ομάδας: "Εκτιμώ πολύ τον πρόεδρο, ο οποίος στηρίζει απίστευτα την ομάδα και δεν χρειάστηκε να πούμε πολλά.

Συνεχίζω στον Ηλυσιακό, με στόχο να πετύχουμε και φέτος τους στόχους μας και να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο. Πιστεύω πως ο Δημήτρης Παπανικολάου έχει τα φόντα να γίνει ένας εξαιρετικός προπονητής και θα αξιοποιήσει την ευκαιρία που του δίνει ο Ηλυσιακός.

Σαν παίκτης ήταν εξαιρετικός, αγωνίστηκε σε ομάδες υψηλού επιπέδου και έχει απίστευτες γνώσεις για το άθλημα. Θα φτιάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα και θα τα πάμε καλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ