ΑΡΗΣ

Χωρίς Βεζένκοβ στην Ελευσίνα

Χωρίς Βεζένκοβ στην Ελευσίνα

Χωρίς τον Αλέξανδρο Βεζένκοβ θα ταξιδέψει ο Άρης στην Ελευσίνα για το αυριανό παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Α1.

Ο Άρης θα ταξιδέψει στην Ελευσίνα για το αυριανό παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Α1 χωρίς τον Αλέξανδρο Βεζένκοβ.

Η απουσία του Βεζένκοβ από την διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου είχε να κάνει με μία μεγάλη φλεγμονή στο έντερό του.

Συγκεκριμένα ο νεαρός αθλητής ήταν να ταξιδέψει κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή του Άρη, παρά το γεγονός ότι από χθες είχε κάποιες ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα.

Κι αυτό γιατί η κατάστασή του δεν ενέπνεε καμία ανησυχία. Παρόλα αυτά, το πρόβλημα για τον φόργουορντ του Άρη ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής.

Σε ένα χρονικό σημείο όπου ο Βεζένκοφ άρχισε να αισθάνεται έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα έως αργά το βράδυ και τα ξημερώματα του Σαββάτου μετέβη στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις και αξονική.

Οι αρχικοί φόβοι που είχαν να κάνουν με σκωληκοειδίτιδα δεν επιβεβαιώθηκαν, όμως, η διάγνωση του ειδικού χειρούργου που τον εξέτασε ήταν ότι ο αθλητής έχει μεγάλη φλεγμονή στο έντερο.

Ο Βεζένκοβ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από δική του επιθυμία και θα ακολουθήσει αγωγή με αντιβίωση, καθώς και πολύ προσεκτική διατροφή για τις επόμενες ημέρες και θα επανεξεταστεί τη Δευτέρα.

Πλέον όπως γίνεται κατανοητό γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με τον Πανιώνιο στην Nick Galis Hall. Τον νοκ άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου ενώ την θέση του στην αποστολή του Άρη για το αυριανό παιχνίδι στην Ελευσίνα πήρε ο Κώστας Μήτογλου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ