ΑΡΗΣ

Χωρίς Τσαλδάρη και με Βιλερμπάν

Χωρίς Τσαλδάρη και με Βιλερμπάν
INTIME SPORTS

Υπό τον φόβο της υποτροπής ο Δημήτρης Τσαλδάρης θα απουσιάσει και από το μεθαυριανό παιχνίδι με την Βιλερμπάν για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LAST 16 του Eurocup.

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης θα απουσιάσει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του Άρη το απόγευμα της Τρίτης στο Αλεξάνδρειο με την Βιλερμπάν για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LAST 16 του Eurocup.

Το γιατί; Έχει να κάνει με τον φόβο υποτροπής του στον δικέφαλό του μετά τις ενοχλήσεις που κληρονόμησε την περασμένη Τρίτη στο Ντόνετσκ για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LAST 16 του Eurocup.

Ο 31χρονος διεθνής γκαρντ του Άρη που είχε απουσιάσει από το χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο Αλεξάνδρειο και θα είναι απών και από το μεθαυριανό με την Βιλερμπάν στο Αλεξάνδρειο απομένει να φανεί αν θα κάνει την επανεμφάνισή του το απόγευμα του Σαββάτου με τον ΚΑΟΔ και πάλι στο Αλεξάνδρειο.

Σε αντίθεση με τον Τσαλδάρη όπως και χθες απέναντι στον Πανιώνιο έτσι και μεθαύριο κόντρα στην Βιλερμπάν ο Χρήστος Ταπούτος θα βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του Βαγγέλη Αλεξανδρή αφού ο αρχηγός του Άρη.

Ο Ταπούτος τόνισε μετά την χθεσινή ήττα από τον Πανιώνιο ότι: "Δεν είναι δικαιολογίες οι απουσίες ή η κούραση. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί, αλλά στο δεύτερο μέρος όμως χάσαμε την συγκέντρωση μας. Αντιμετωπίζαμε μία πολύ καλή ομάδα η οποία δυστυχώς μας τιμώρησε με τον τρόπο που παίξαμε.

Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι η διάρκεια στον καλό τρόπο παιχνιδιού μας. Δικαιολογίες υπάρχουν αλλά προσωπικά δεν θέλω να σταθώ σε αυτές. Παρά τις απουσίες δείξαμε και στην Ουκρανία αλλά και στο πρώτο ημίχρονο ότι μπορούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να κερδίσουμε την Βιλερμπάν, είναι ένας αγώνας δίχως… αύριο".

Το πρωί εξάλλου ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, είχε τετ α τετ με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο στο περιθώριο της εκδήλωσης που διοργάνωσε η ΕΚΑΣΘ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας.

Αντικείμενο της κουβέντας τους σύμφωνα με πληροφορίες που έγινε υπό το βλέμμα και του γενικού γραμματέα της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη, φέρεται να είχε να κάνει και με την πρόσφατη απαγόρευση μεταγραφών από την FIBA για την υπόθεση της οφειλής στον Γάιο Σκορδίλη μετά από για διάφορα θέματα με βασικότερο όλων την κατάσταση που έχει την προσφυγή του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ