ΑΡΗΣ

Χωρίς Ντραγκίσεβιτς και κόσμο ο Άρης με Λευκάδα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Άρης το Σάββατο (11/3, 17:00) θα αντιμετωπίσει την Λευκάδα χωρίς φιλάθλους στο Nick Galis Hall, λόγω τιμωρίας, αλλά και δίχως τον Ντραγκίσεβιτς, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει την θλάση.

Ύστερα από τον αποκλεισμό στο Champions League της FIBA, o Άρης στρέφει την προσοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας το Σάββατο (11/3, 17:00) την Δόξα Λευκάδας στην Θεσσαλονίκη.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους, λόγω της τιμωρίας που επιβλήθηκε στην ΚΑΕ για όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον τραυματία Τάντιγια Ντραγίσεβιτς, σε αντίθεση με τους Βασίλη Καββαδά και Ουίλ Κάμινγκς οι οποίοι αναμένεται να έχουν και πάλι χρόνο συμμετοχής.

Ο Σέρβος πάουερ-φόργουορντ ταλαιπωρείται με θλάση στον προσαγωγό, ενώ ο Έλληνας σέντερ θα παίξει (όπως το έπραξε και στη Λιόν) έχοντας νάρθηκα στο μεσαίο δάκτυλο του δεξιού χεριού. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει ξεπεράσει απόλυτα τη θλάση στον τετρακέφαλο (ήταν επίσης μάχιμος στο παρκέ, παρά τον τραυματισμό του, στον αγώνα με τη Βιλερμπάν).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ