ΑΡΗΣ

Χατζηβρέττας: "Μία σοβαρή πρόταση"

Χατζηβρέττας: "Μία σοβαρή πρόταση"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Χατζηβρέττας δεν αρνήθηκε να τοποθετηθεί στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για το “3on3” που διοργανώνεται από την GBA (Greek Basketball Academy) της οποίας είναι ιδρυτής για την οφειλή της ΚΑΕ Άρης στο πρόσωπό του.

Θετικός εμφανίστηκε ο Νίκος Χατζηβρέττας στην προσπάθεια εύρεσης λύσης της οφειλής της ΚΑΕ Άρης στο πρόσωπό του στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για το “3on3” που διοργανώνεται από την GBA (Greek Basketball Academy) της οποίας είναι ιδρυτής.

Υπενθυμίζεται πως η οφειλή της ΚΑΕ Άρης στον πρώην αρχηγό της ομάδας της για το διετούς χρονικής διάρκειας συμβόλαιό του των περιόδων 2009-2010 και 2010-2011 ανέρχεται στις 250.000 ευρώ.

Μία οφειλή για την οποία η νέα διοίκηση της ΚΑΕ Άρης είχε φροντίσει δια του προέδρου της και διευθύνοντα συμβούλου της, Λευτέρη Αρβανίτη, να κάνει μία πρώτη επαφή στο τέλος της περασμένης εβδομάδας.

Στο τετ α τετ που είχε με τον δικηγόρο του Χατζηβρέττα, Αλέξη Βαγιάτα, του τέθηκε πρόταση για «κούρεμα» 50% και αποπληρωμή του νέου ποσού σε βάθος τετραετίας με την απάντηση να ήταν αρνητική χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Χαζτηβρέττας είναι αρνητικός σε μείωση του ποσού που έχει λαμβάνειν.

"Έχω όλη την καλή διάθεση να βοηθήσω την κατάσταση στον Άρη, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να υπάρχει και μία σοβαρή πρόταση για μένα", τόνισε το μεσημέρι ο Χατζηβρέττας στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για το “3on3” που διοργανώνεται από την GBA (Greek Basketball Academy) της οποίας είναι ιδρυτής σχετικά με την οφειλή της ΚΑΕ Άρης στο πρόσωπό του.

Όσο για την επιστροφή του μετά από έναν χρόνο απουσίας από τα γήπεδα σε επαγγελματικό επίπεδο δεν το αρνήθηκε υποστηρίζοντας: "Αν υπήρχε κάτι υγιές που θα με έκανε να χαίρομαι να παίζω στο μέλλον, φυσικά και θα το έκανα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ